WEDDINGSTYLING

JULLIE MOOISTE DROOM OM VOOR ALTIJD TE HERINNEREN!

Jullie bruiloft, de meest belangrijkste en bijzondere momenten in je leven, verdient alle aandacht en liefde. Ik begrijp maar al te goed dat de planning ervan een rollercoaster van emoties met zich meebrengt. Van het kiezen van de perfecte locatie tot de fotograaf, de DJ, en niet te vergeten de styling en de bloemen – er is zoveel om aan te denken. Laten we eerlijk zijn, een prachtige styling maakt jullie dag niet alleen speciaal, maar ook onvergetelijk.


Stel je voor dat je op je trouwdag geen zorgen hoeft te maken. Als jullie weddingstylist neem ik veel werk uit handen. Ik zorg ervoor dat de ceremonie prachtig is aangekleed, de dinertafels er stijlvol uitzien, de bloemen op de juiste plek staan en dat de kaarsen sfeervol branden.


Kortom;

Ik ontzorg jullie van A tot Z, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie trouwdag. Graag help ik jullie om jullie bruiloft nog mooier en specialer te maken!


Neem gerust contact op voor meer informatie.

Klik hier!


Willen jullie samen met jullie dierbaren zorgeloos genieten van jullie trouwdag?


Wat als het op deze manier kan:


✅ Geen stress over de details, want ik verzorg de styling van A tot Z. Van decoratiematerialen tot meubilair en bloemen. Op de dag zelf transformeer ik met mijn team de locatie tot een sfeervolle, gezellige en adembenemende setting! Na afloop zorgen we ervoor dat alles weer netjes wordt opgeruimd.


✅ Geen zorgen of alles op tijd klaar is voor de ceremonie begint. Na de ceremonie zorgen we ook dat al het bloemwerk, het welkomstbord en andere decoratiematerialen verplaats en herplaatst worden. 


✅ Door de styling aan ons over te laten, beleven jullie de mooiste dag van jullie leven zo ontspannen mogelijk. Niet alleen krijgen jullie een bruiloft met perfect verzorgde styling, maar ook jullie droombruiloft wordt werkelijkheid, een dag om nog lang over na te praten.


✅ Niet alleen besparen jullie frustratie en energie, maar ook winnen jullie kostbare vrije tijd. En later zullen jullie dankbaar zijn dat jullie de styling aan een professional hebben overgelaten.


Kortom:

Door de styling van jullie bruiloft toe te vertrouwen aan een ervaren weddingstylist halen jullie het maximale uit jullie budget. Op de dag zelf ben ik de hele dag aanwezig om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Hoe dan ook, ik vind het belangrijk dat het totaalplaatje klopt.

LAAT MIJ JULLIE HELPEN!


Ik ga altijd voor dat YES gevoel. Ken je dat gevoel, van YES, alles klopt?
Dat is precies wat ik jullie gun.

 

Of het nu gaat om een intieme bruiloft in het mooie Toscane of een bruiloft met alles erop en eraan in Nederland, ik denk graag met jullie mee om jullie ideeën tot leven te brengen


Zullen we samen kijken hoe we JULLIE dag onvegetelijk kunnen maken?


WAT KOST EEN MOOIE EN UNIEKE STYLING EIGENLIJK?


Het stylen van een bruiloft is maatwerk. Het is persoonlijk en daarom lastig om daar een vaste prijs aan te hangen. AnnMariage werkt met verschillende budgetten. Om jullie toch een indicatie te geven heb ik een aantal pakketten samengesteld. Voor elke bruidspaar maak ik een uniek stylingconcept. 

PAKKET A 

30 GASTEN

VANAF PRIJS: €2000,- incl. btwSTYLING LOCATIE

  • aankleding ceremonie
  • aankleding diner
  • aankleding feest


KENNISMAKINGSGESPREK

LOCATIEBEZOEK

BRAINSTORMSESSIE

ADVIES THEMA + STIJL
STYLINGMOODBOARD
PUNTJES OP DE iexcl reis- en eventuele overnachtingskosten

PAKKET B 

30 GASTEN

VANAF PRIJS: €2500,- incl. btwSTYLING LOCATIE

  • aankleding ceremonie
  • aankleding diner
  • aankleding feest


BRUIDSBOEKET + CORSAGE

KENNISMAKINGSGESPREK

LOCATIEBEZOEK

BRAINSTORMSESSIE

ADVIES THEMA + STIJL
STYLINGMOODBOARD
PUNTJES OP DE i


excl reis- en eventuele overnachtingskosten


PAKKET 

DE LUXE

VANAF PRIJS: €3500,- incl. btwALL-IN DE LUXE STYLING 


We regelen van A-Z 


DECORATIE MATERIALEN

BRUIDSBOEKET + CORSAGE

KENNISMAKINGSGESPREK

LOCATIEBEZOEK

BRAINSTORMSESSIE

ADVIES THEMA + STIJL
STYLINGMOODBOARD
PUNTJES OP DE iexcl reis- en eventuele overnachtingskosten

Alle opties zijn uit te breiden met ceremoniemeester!