WEDDINGSTYLING

JULLIE MOOISTE DROOM OM VOOR ALTIJD TE HERINNEREN!

Zijn jullie vol goede moed begonnen met het plannen van jullie eigen bruiloft? En zijn jullie er zeker van overtuigd dat het jullie ging lukken en konden jullie niet wachten om deze dag samen met al jullie dierbaren te vieren?


MAAR...hebben jullie toch moeite met het regelen van de styling?

Weten jullie niet hoe jullie aan die mooie ronde of hexagon backdrop komen, die de ceremonie net dat beetje extra geeft?

Of hoe zorgen jullie ervoor dat alles goed op elkaar aansluiten, zodat het een mooi geheel wordt? • Eigenlijk hebben jullie het te druk en jullie hebben geen idee hoeveel vrijetijd jullie over houden om zelf de styling te regelen. Er komt zoveel bij kijken.


 • Jullie lopen vast op het regelen van de styling. Jullie hebben het idee alsof jullie continu aan het veranderen zijn. Jullie merken ook dat jullie daardoor langzaam het plezier begint kwijt te raken. Jullie ervaren steeds vaker stress momentjes.


 • Jullie hebben toffe ideeën. Jullie steken er bergen energie in om een moodboard te maken, maar het lukt niet deze om te zetten naar een prachtige styling. Zo hebben jullie bijvoorbeeld wel een leuk thema, maar jullie weten niet waar jullie de juiste materialen kunnen huren of kopen.


 • Jullie hebben allebei hele andere ideeën over het thema. Jullie lijken er samen niet helemaal uit te komen, waardoor jullie steeds op zoek blijven gaan naar nieuwe ideeën.


 • Jullie willen wel een bruiloft waarin de styling tot in de puntjes klopt, maar jullie zijn niet zo creatief genoeg.  

Willen jullie optimaal genieten van een perfecte trouwdag met al jullie dierbaren?STEL JE VOOR DAT HET ZO KAN:

 

✅ Jullie hoeven niks zelf te regelen. Ik regel de styling van A-Z. Van decoratie materialen tot meubilair en bloemen. Op de dag zelf tover ik samen met mijn team de locatie om tot een sfeervolle, gezellige en prachtige locatie! Naderhand ruimen we alles ook weer netjes op.


✅ Jullie hoeven je niet af te vragen of alles op tijd klaar is voordat de ceremonie begint. Na de ceremonie zorgen we ervoor dat al het bloemwerk, het welkomstbord en andere decoratie materialen weer perfect tot zijn recht komen. Ik ben er de hele dag aanwezig om ervoor te zorgen dat alles perfect wordt uitgevoerd. 


✅ Door de styling uit handen te geven, weten jullie zeker dat jullie zo ontspannen mogelijk de mooiste dag van jullie leven beleeft? Jullie hebben niet alleen een bruiloft waarin de styling tot in de puntjes is verzorgd, maar ook jullie droombruiloft wordt werkelijkheid. Om nog lang over na te praten


✅ Jullie besparen niet alleen frustratie, energie, maar ook meer vrije tijd. En later zullen jullie jezelf zo dankbaar zijn dat jullie de styling uit handen hebben gegeven.Kortom: Door de styling van jullie bruiloft uit handen te geven aan een ervaren weddingstylist halen jullie het maximale uit jullie budget. Ik denk met jullie mee over het thema, ik maak een ontwerp en zorg ik ervoor dat de gehele styling past bij de stijl of het thema dat jullie voor ogen hebben. Op de dag zelf ben ik er vanaf het begin tot het einde. 


AnnMariage Wedding Styling is voor bruidsparen die:✓ Zichzelf meer gemak, vrije tijd en plezier gunnen! 

✓ Een hele drukke baan hebben, en hun vrije tijd liever willen besteden aan andere zaken. 

✓ 100% willen genieten van een perfecte dag samen met al hun dierbaren.

✓ Niet steeds bezig willen houden met diverse leveranciers. 

✓ Geen gedoe willen, en hulp kunnen gebruiken van een ervaren weddingstylistJullie willen heerlijk kunnen eten aan een stijlvol gedekte lange tafel. Jullie willen een bruiloft waarbij de styling helemaal klopt van ceremonie tot en met het diner en de dansvloer. En ook helemaal jullie!LAAT MIJ JULLIE HELPEN!


Vertel mij jullie liefdesverhaal en ik style jullie bruiloft van A-Z aan. Ik ga samen met jullie zorgen dat de gasten zich uniek voelen. Het bedenken van het thema, het zoeken naar de juiste sfeer, en jullie persoonlijkheden weven door de styling heen. Dat is wat ik het liefste doe.

Hoe gaaf zou dat zijn als JULLIE verhaal zodandig wordt verteld dat het ook echt jullie bruiloft is? 


Hoe dan ook, ik vind het belangrijk dat het totaalplaatje klopt. 


Jullie hebben maar 1 aanspreekpunt die de styling helemaal voor jullie regelt!

Zullen we samen kijken hoe we JULLIE dag succesvol kunnen maken?


WAT KOST EEN MOOIE EN UNIEKE STYLING EIGENLIJK?


Het stylen van een bruiloft is maatwerk. Het is persoonlijk en daarom lastig om daar een vaste prijs aan te hangen. AnnMariage werkt met verschillende budgetten. Om jullie toch een indicatie te geven heb ik een aantal pakketten samengesteld. Voor elke bruidspaar maak ik een uniek stylingconcept. 

PAKKET A 

30 GASTEN

VANAF PRIJS: €2000,- STYLING LOCATIE

  • aankleding ceremonie
  • aankleding diner
  • aankleding feest


KENNISMAKINGSGESPREK

LOCATIEBEZOEK

BRAINSTORMSESSIE

ADVIES THEMA + STIJL
STYLINGMOODBOARD
PUNTJES OP DE iExcl. btw en incl. reis, opbouw, afbouw en opruimen

PAKKET B 

30 GASTEN

VANAF PRIJS: €2500,- STYLING LOCATIE

  • aankleding ceremonie
  • aankleding diner
  • aankleding feest


BRUIDSBOEKET + CORSAGE

KENNISMAKINGSGESPREK

LOCATIEBEZOEK

BRAINSTORMSESSIE

ADVIES THEMA + STIJL
STYLINGMOODBOARD
PUNTJES OP DE iExcl. btw en incl. reis, opbouw, afbouw en opruimen

PAKKET 

DE LUXE

VANAF PRIJS: €3500,- ALL-IN DE LUXE STYLING 


We regelen van A-Z 


DECORATIE MATERIALEN

BRUIDSBOEKET + CORSAGE

KENNISMAKINGSGESPREK

LOCATIEBEZOEK

BRAINSTORMSESSIE

ADVIES THEMA + STIJL
STYLINGMOODBOARD
PUNTJES OP DE iExcl. btw en incl. reis, eventuele verblijfkosten, opbouw, afbouw en opruimen

Alle opties zijn uit te breiden met ceremoniemeester!