WEDDINGSTYLING

JOUW MOOISTE DROOM OM VOOR ALTIJD TE HERINNEREN!

Ben jij vol goede moed begonnen met het plannen van jouw eigen bruiloft? Ben je er zeker van overtuigd dat het je ging lukken en kon je niet wachten om deze dag samen met al je dierbaren te vieren?


MAAR...heb je moeite met het regelen van de styling?

Weet je niet hoe je aan die mooie cirkelvormige backdrop komt, die de ceremonie net dat beetje extra geeft?

Of hoe zorg je ervoor dat alles goed op elkaar aansluiten, zodat het een mooi geheel wordt?


  • Eigenlijk heb je het te druk en je hebt geen idee hoeveel vrijetijd je over houdt om zelf de styling te regelen. Er komt zoveel bij kijken.


  • Je loopt vast op het regelen van de styling. Je hebt het idee alsof je continu aan het veranderen bent. Je merkt ook dat je daardoor langzaam het plezier begint kwijt te raken. Je ervaart steeds vaker stress momentjes.


  • Je hebt toffe ideeën. Je steekt er bergen energie in om een moodboard te maken, maar het lukt niet deze om te zetten naar een prachtige styling. Zo heb je bijvoorbeeld wel een leuk thema, maar je weet niet waar je de juiste materialen kan huren of kopen.


  • Jullie hebben allebei hele andere ideeën over het thema. Jullie lijken er samen niet helemaal uit te komen, waardoor jullie steeds op zoek blijven gaan naar nieuwe ideeën.


  • Je wilt wel een bruiloft waarin de styling tot in de puntjes wordt verzorgd, maar je bent niet zo creatief genoeg.  

ONDER ANDERE door de styling van je bruiloft uit handen te geven aan een ervaren stylist haal je het maximale uit het budget! 

Wil je optimaal genieten van een perfecte trouwdag met al je dierbaren?STEL JE VOOR DAT HET ZO KAN:

 

✅ Je hoeft niks zelf te doen. Op de dag zelf neem ik alle decoratie materialen, meubilair, bloemen en meer mee naar de locatie, en tover ik samen met mijn team de locatie om tot een sfeervolle, gezellige en mooie locatie! Naderhand ruimen we alles ook weer netjes op.


✅ Je hoef jij je niet af te vragen of alles op tijd klaar is voordat de ceremonie begint. Na de ceremonie zorgen we ervoor dat al het bloemwerk, het welkomstbord en andere decoratie materialen weer perfect tot zijn recht komt. Ik ben er de hele dag aanwezig om ervoor dat alles perfect wordt uitgevoerd. 


✅ Door de styling over te laten aan een weddingstylist die al vele mooie bruiloften heeft mogen stylen, weet je zeker dat je zo ontspannen mogelijk de mooiste dag van je leven beleeft? Je hebt niet alleen een bruiloft waarin de styling tot in de puntjes is verzorgd, maar ook jouw droombruiloft wordt werkelijkheid. Om nog lang over na te praten


✅ Je bespaart niet alleen frustratie, energie, geld, maar ook meer vrije tijd. Kortom: Met mijn ruime styling ervaring kan ik je veel tijd besparen. Ik denk met je mee over het thema, ik maak een ontwerp en zorg ik ervoor dat de gehele styling past bij het concept of het thema dat je voor ogen hebt. Op de dag zelf ben ik er van het ontvangst, de ceremonie tot aan het diner en het feest. 


AnnMariage Wedding Styling is voor jou als jij:✓ Jezelf meer gemak, vrije tijd en plezier gunt! Gewoon omdat je het verdient!

✓ Een hele drukke baan hebt, en je vrije tijd liever wilt besteden aan andere zaken. 

✓ 100% wilt genieten van een perfecte dag samen met al je dierbaren.

✓ Niet steeds bezig wilt houden met het vinden van leveranciers voor het huren van materialen. 

✓ Geen gevoel hebt voor styling en compositie, en hulp kan gebruiken van een ervaren weddingstylistJe wilt heerlijk kunnen eten aan een stijlvol gedekte lange tafel. Je wilt een bruiloft waarbij de styling perfect en tot in de puntjes verzorgd wordt, van ceremonie tot en met het diner en de dansvloer. All romance, alleen liefde, helemaal jij!LAAT MIJ JE HELPEN!


Jij vertelt mij jouw liefdesverhaal en ik style jouw bruiloft van kop tot teen aan. Ik ga samen met jou zorgen dat de gasten zich uniek voelen. Het bedenken van persoonlijke details, het zoeken naar de juiste sfeer, en jullie liefdesverhaal weven door de styling heen. Dat is wat ik het liefste doe.

Hoe fijn zou dat zijn als je maar 1 aanspreekpunt hebt die alles van de styling regelt? Ben je enkel op zoek naar aankleding voor de ceremonie of de dinertafel? Dat kan natuurlijk ook!

Hoe dan ook, ik vind het belangrijk dat het totaalplaatje klopt. 


Zullen we samen kijken hoe we JULLIE dag succesvol kunnen maken?


WAT KOST EEN MOOIE EN UNIEKE STYLING EIGENLIJK?


Het stylen van een bruiloft is maatwerk. Het is persoonlijk en daarom lastig om daar een vaste prijs aan te hangen. AnnMariage werkt met verschillende budgetten. Om je toch een indicatie te geven heb ik een aantal pakketten samengesteld. Voor elke bruidspaar maak ik een uniek stylingconcept. 

CEREMONIE STYLING

OP BASIS VAN 30 GASTEN: v.a. €1077,-


INHOUD PAKKET:
KENNISMAKINGSGESPREK

LOCATIEBEZOEK

BRAINSTORMSESSIE + ADVIES
STYLINGMOODBOARD
TROUWBANKJE OF STOELEN
KATHEDER

TEKENTAFEL

LOPER OF KLEEDJES

GEPERSONALISEERDE WELKOMSTBORD

LANTAARNS + KAARSEN
BACKDROP 


VOOR MEER GASTEN GELDT EEN MEERPRIJS. ALLE PRIJZEN ZIJN EXCL. BTW, REIS- & VERBLIJFKOSTEN, MAAR INCL. OP- EN AFBOUW & OPRUIMEN

DINNER STYLING

OP BASIS VAN 30 GASTEN: v.a. €947,-


INHOUD PAKKET:
KENNISMAKINGSGESPREK

LOCATIEBEZOEK

BRAINSTORMSESSIE + ADVIES
STYLINGMOODBOARD

KANDELAARS + KAARSEN

WAXINELICHTHOUDERS + LICHTJES
VAASJES + BLOEMEN

ONDERBORDEN

LINNENSERVETTEN 


ALLE PRIJZEN ZIJN EXCL. BTW,  REIS- & VERBLIJFKOSTEN, MAAR INCL. OP- EN AFBOUW & OPRUIMEN

COMPLETE STYLING

OP BASIS VAN 30 GASTEN: v.a. €1899,-DE PRIJS IS EXCL. BTW, REIS- & VERBLIJFKOSTEN, GEHUURDE MATERIALEN, MAAR INCL. OP- EN AFBOUW & OPRUIMEN


VOOR EEN COMPLETE STYLING MAAK IK EEN OFFERTE OP MAAT.