WEDDINGSTYLING

DE DAG VAN JE DROMEN OM VOOR ALTIJD TE HERINNEREN!

ZIE JE JOUW BRUILOFT AL HELEMAAL VOOR JE?


Je trouwt met de liefde van je leven. Op een prachtige locatie die een betekenis voor je heeft. En een relaxte dag beleven met familie en vrienden. Heerlijk eten, lekkere wijnen, buiten aan een mooi gedekte lange tafel. Een gezellig sfeertje en de mooiste styling. Tot in de puntjes verzorgd met decoratie die bij je past. Van de ceremonie tot en met de dinertafels en de dansvloer. Het is romantisch, het is liefde, het is helemaal jij.


Maar hoe regel je de styling? Hoe kom je aan die mooie ronde backdrop, die de ceremonie net dat beetje extra geeft? Dat rotan bankje, die vintagegroen servetten en een koperkleurig bestek? Welke bloemen kies je? En hoe zorg je ervoor dat alle materialen goed op elkaar aansluiten, zodat het een mooi geheel wordt?


WAT ALS STYLING GEWOON NIET MIJN DING IS?


Geen probleem, je hoeft niet zelf te doen. Jij vertelt mij hoe je wilt dat je bruiloft eruit ziet, ook hoe je wilt dat je gasten zich voelen, wat ze moeten ervaren en de sfeer die je wilt creëren.

Hoe fijn zou dat zijn als je hulp krijgt van een creatieve weddingstylist die al vele mooie bruiloften heeft mogen stylen? Die ervoor zorgt dat je zo ontspannen mogelijk de mooiste dag van je leven beleeft? 


DE LOCATIE IS VAN ZICHZELF AL MOOI, IS AANKLEDING DAN NOG NODIG?


Soms biedt een trouwlocatie ook styling aan. Vaak is deze styling echter "basic" en niet afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. De kans is dan groot dat de styling niet écht bij je past. Als aanvulling op de bijzonder sfeer van de locatie kan je ervoor kiezen om gedeelijktelijk met een extra feestelijk accent aan te kleden in het door jou gewenste thema.


Ben je enkel op zoek naar aankleding voor de ceremonie of de dinertafel? Dat kan natuurlijk ook!

Hoe dan ook, ik vind het belangrijk dat het totaalplaatje klopt. 


Zullen we samen kijken hoe we JULLIE dag succesvol kunnen maken?WAT KOST EEN MOOIE EN UNIEKE STYLING EIGENLIJK?


Het stylen van een bruiloft is maatwerk. Het is persoonlijk en daarom lastig om daar een vaste prijs aan te hangen. Om je toch een indicatie te geven heb ik een aantal pakketten samengesteld. Voor elke bruidspaar maak ik een uniek stylingconcept. Annemarie is een ervaren styliste die haar perfectionisme omzet in een sfeer die klopt. Ze maakt van jouw bruiloft een unieke beleving.CEREMONIE STYLING

OP BASIS VAN 30 GASTEN: v.a. €975,-


INHOUD PAKKET:
KENNISMAKINGSGESPREK

LOCATIEBEZOEK

BRAINSTORMSESSIE + ADVIES
STYLINGMOODBOARD
TROUWBANKJE
KATHEDER

TEKENTAFEL

LANTAARNS + KAARSEN
BACKDROP + BLOEMSTUK 
BLOEMSTUKJES STOELEN


VOOR MEER GASTEN GELDT EEN MEERPRIJS. PRIJS IS INCL. BTW,

OP- EN AFBOUW, EXCL. REIS- & VERBLIJFKOSTEN

DINNER STYLING

OP BASIS VAN 30 GASTEN: v.a. €775,-


INHOUD PAKKET:
KENNISMAKINGSGESPREK

LOCATIEBEZOEK

BRAINSTORMSESSIE + ADVIES
STYLINGMOODBOARD

KANDELAARS + KAARSEN

WAXINELICHTHOUDERS + LICHTJES
VAASJES + BLOEMEN

ONDERBORDEN

LINNENSERVETTEN 


VOOR MEER GASTEN GELDT EEN MEERPRIJS. PRIJS IS INCL. BTW, OP- EN AFBOUW, EXCL. REIS- & VERBLIJFKOSTEN

COMPLETE STYLING

OP BASIS VAN 30 GASTEN: v.a. €1575,-PRIJS IS INCL. BTW, OP- EN AFBOUW, EXCL. GEHUURDE MATERIALEN EN REIS- & VERBLIJFKOSTEN


VOOR EEN COMPLETE STYLING MAAK IK EEN OFFERTE OP MAAT. 


VOOR MEER GASTEN GELDT EEN MEERPRIJS. HEB JE EEN ANDER BUDGED IN GEDACHTEN? DAN BEKIJKEN WE SAMEN WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

HET BUITENLANDSGEVOEL IN EIGEN LAND!

Waarom naar het buitenland gaan als je het buitenlandgevoel naar hier kan brengen?

Met mijn jaren lange ervaring als stylist weet ik bruiloften in diverse sferen en stijlen neer te zetten. Of je nu droomt van een bruiloft op het strand, bij een prachtig landhuis of kasteel, deel jouw wensen en ideeën met mij. Ik zorg ervoor dat jouw gasten het gevoel hebben dat ze op een zeer exclusief feest zijn.

TE ZIEN OP:

LET'S CONNECT


 Copyright 2020 © All Rights Reserved 


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren