STYLEDWEDCREATIVE

BRENG JOUW PORTFOLIO NAAR HET NEXT LEVELT!


LEEF JE DROOM ALS TROUWFOTOGRAAF OF VIDEOGRAAF EN GEEF JE PORTFOLIO EEN BOOSTHERKEN JIJ DIT OOK?


Je hebt een passie voor trouwfotografie en/of videografie en droomt ervan om jouw bedrijf naar het Next Level te tillen. Je verlangt naar een portfolio dat de harten van jouw ideale bruidsparen sneller doet kloppen. Maar dan komt de twijfel om de hoek kijken. Hoe krijg je die prachtige beelden waar je van droomt? Hoe organiseer je een portfolioshoot in het buitenland? Waar vind je de leveranciers of de modellen. En waar in hemelsnaam moet je beginnen? Of het idee van nog niet helemaal klaar zijn, ik heb nog niet genoeg verdient belemmert je om die gedurfde sprong te wagen.WAT ALS?


Wij je nu de kans bieden om die droom werkelijkheid te laten worden. Onze Portfolioshoot Experience gaat verder dan een gewone styled shoot; het is een unieke gelegenheid om niet alleen te leren en te groeien, maar ook om jouw langgekoesterde droom te verwezenlijken. Het is tijd om jezelf uit te dagen, uit je comfortzone te stappen en prachtige beelden te creëren voor jouw portfolio, waarmee je jouw ideale bruidsparen aantrekt.

Ben jij nu klaar voor deze nieuwe uitdaging?WAT BIEDEN WIJ?

Wij begrijpen de uitdagingen waar je voor staat. Onze missie is om jou te begeleiden en samen met jou antwoorden te vinden op jouw vragen. Tijdens onze masterclasses krijg je nieuwe inzichten die jou verder zullen brengen en een boost zullen geven aan jouw fotografiebedrijf. Maar dat is nog niet alles. We gaan niet alleen op zoek naar antwoorden; we zullen samen ook prachtige momenten creëren, die jou inspiratie zullen bieden om fantastische content te produceren.


Het is nu de tijd om de eerste pagina van jouw succesverhaal als trouwfotograaf te schrijven.


We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze unieke portfolioshoot, waarin fotografie en styling samenkomen.


Durf je mee te gaan op dit avontuur?


DIT ZEGGEN FOTOGRAFEN OVER DE PORTFOLIOSHOOT!

STYLEDWEDcreative Portfolioshoot: The Wedding Edition op Slot Doddendael 29 mei 2021

 

Een echte aanrader! Wat een fantastische ervaring! In een woord geweldig. De organisator Annemarie van AnnMariage Styling heeft er samen met haar team voor zowel de modellen als de fotografen een onvergetelijke dag van gemaakt.

Natuurlijk had ik me wel een bepaalde voorstelling ervan gemaakt hoe het zou zijn maar deze dag ging al mijn verwachtingen te boven. Aan alles was gedacht. Niets werd aan het toeval overgelaten. Van locatie tot mooi gestylde modellen, dinertafel, de taart en trouwauto. Kosten noch moeite zijn gespaard om van deze portfolioshoot dag een geweldige dag te maken en te laten slagen.

Het was een geslaagde dag voor mij omdat ik met mooie foto´s naar huis ben gegaan. Daarbij heb ik  tijdens de masterclass fotografie van Nurmya veel geleerd over hoe je bepaalde dingen moet aanpakken tijdens een bruiloft en ze gaf nuttige tips. Plus ook nog nieuwe dingen geleerd over hoe je bedrijfsmatig een en ander kan aanpakken tijdens de masterclass ondernemen door Made academy.

Organisatorisch zat de dag goed in elkaar. De masterclasses en het daadwerkelijke shooten werd mooi afgewisseld. We werkten een twee of drietallen en dat was super leuk. Ik zat in een heel leuk team en onze samenwerking was goed. Door een goede planning verliep de dag goed en had je de tijd om mooie foto´s te maken.

 

Marijke Wekamp,

Mtalent photographyandmore

www.mtalent.nl

STYLEDWEDcreative Portfolioshoot: The Wedding Edition op Slot Doddendael 29 mei 2021

 

Wat een geweldige dag heb ik gehad!! Leuke sfeer en een hele mooie locatie. De styling was tot in de puntjes perfect. Allemaal gezellige mensen en gelijk gestemde. Ik heb behoorlijk wat foto's erbij voor mijn portfolio. Het was echt super geregeld en ik vind het heel jammer dat ik er in de Ardennen niet bij kan zijn. Maar ik ga zeker nog een keer een portfolioshoot doen bij STYLEDWEDcreative. SUPER!


Liefs

Annette Fotografie

www.annettefotografie.com

STYLEDWEDcreative 

The Next Level Experience is ontstaan vanuit mijn passie voor styling.


Ik deel mijn passie met ondernemers in de trouwbranche die dezelfde behoeften hebben. Ondernemers die, net als ik, willen groeien en investeren in hun kennis, portfolio en netwerk. We bouwen een fijn en creatief netwerk op waar we van elkaar leren, elkaar inspireren, elkaar motiveren, en elkaar naar "The Next Level" brengen.


Er komt veel kijken bij het organiseren, regelen en coördineren van portfolioshoots: leveranciers benaderen, modellen scouten, locaties zoeken en nog veel meer. Het organiseren van zo'n dag kost gewoon heel veel tijd, maar dat is precies waar ik gelukkig van word en energie van krijg, want een echte connectie hebben met mensen is voor mij van essentieel belang. Vooral als we van elkaar kunnen leren en onze kennis en ervaring delen.


Mijn missie is om mijn expertise in te zetten om jou te helpen jouw portfolio op te bouwen met een uitstekende styling. Ik ben er namelijk 100% van overtuigd dat goede styling onmisbaar is bij fotografie! Ik wil jou laten zien welke meerwaarde styling heeft en wat dat doet met jouw beeldmateriaal, waarmee jij je kunt onderscheiden. It’s all about the details!


Ondertussen heb ik al meer dan 20 styledshoots georganiseerd & gestyled en meer dan 80 bruiloften mogen stylen op toffe locaties in Nederland en het buitenland.
Mijn motto:


"LOVE WHAT YOU DO; DO WHAT YOU LOVE"

- Wayne W. Dyer -

WAT LEVERT HET JOU OP NA DE PORTFOLIOSHOOT:Ga je met een voldaan gevoel naar huis met SD-kaartjes vol nieuw beeldmateriaal;


✅ Raak je geïnspireerd en kan je niet wachten om de foto's te gaan bewerken; 


✅ Krijg je nieuwe inzichten die je echt een boost energie geven;


✅ Ben je trots op je eigen foto’s en kan je niet wachten om je eerste opdracht uit te voeren;


✅ Ben je verzekerd van goed beeldmateriaal voor je blog, socials, nieuwsbrief of website;


✅ Word je gemotiveerd en kom je vol energie en zelfvertrouwen thuis;


✅ Bouw je een fijn netwerk op waar je veel van en met elkaar leert;
Let's create your EPIC day with Team STYLEDWEDcreative! 

 

Gun jezelf deze mooie kans!