WERKWIJZE

HOE HET WERKT

In 6 stappen naar een mooie dag!1. Kennismaking

Het is van belang dat we elkaar leren kennen. Daarom beginnen we met een persoonlijke kennismakingsgesprek. Dit vindt plaats op jullie trouwlocatie. In dit gesprek bespreken we al jullie wensen en ideeen. Ik hoor ook graag wie jullie zijn, welke stijl jullie aanspreken, en waar jullie gelukkig van worden. Welke materialen jullie aanspreken, en wat jullie lievelingskleuren zijn. En dan, niet onbelangrijk, wat zijn jullie verwachtingen van mij. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een offerte op maat.


2. Offerte

Wanneer de wensen en ideeen in kaart zijn gebracht maak ik voor jullie een gespecificeerde offerte zodat jullie kunnen beslissen of ik aan de slag mag.


3. Locatiebezoek

Nadat er door jullie akkoord is gegeven maken we een afspraak om de locatie te bezoeken, zodat ik precies weet wat de mogelijkheden en eventuele uitdagingen zijn. 


4. Voorbereiding/stylingconcept

Na het bezoek aan de locatie ga ik voor jullie aan de slag. Ik maak voor jullie een persoonlijk moodboard (lookbook). Over de aanschaf en/of huur van extra materialen hoeven jullie geen zorgen te maken. Ik regel dit ook.


5. Puntjes op de i

Vier weken voor de bruiloft bespreken we samen het hele concept van A tot Z nog een keer door. 


6. Uitvoering

De grote dag. De uitvoering, afbouw en opruimen liggen volledig in onze handen. Terwijl de visagist met de bruid bezig is en de vader van de bruidegom zijn zoon helpt met zijn pak, is team AnnMariage al op locatie bezig met het sjouwen van stoelen en materialen. Voordat de eerst gasten komen staat alles al tip top in orde! Jullie hoeven verder geen zorgen te maken, alleen maar genieten!


Maak vrijblijvend een afspraak om de wensen te bespreken. Ik luister graag naar jullie verhaal!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

HET BUITENLANDSGEVOEL IN EIGEN LAND!

Waarom naar het buitenland gaan als je het buitenlandgevoel naar hier kan brengen?

Met mijn jaren lange ervaring als stylist weet ik bruiloften in diverse sferen en stijlen neer te zetten. Of je nu droomt van een bruiloft op het strand, bij een prachtig landhuis of kasteel, deel jouw wensen en ideeën met mij. Ik zorg ervoor dat jouw gasten het gevoel hebben dat ze op een zeer exclusief feest zijn.

TE ZIEN OP:

LET'S CONNECT


 Copyright 2020 © All Rights Reserved 


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren