WAT IK DOE

Designe & Stylen met passie! DAT IS WAT IK DOE!

Blijvende herinneringen maken. Alles uit de kast halen om speciale gebeurtenissen nog specialer te maken dan het al is.

Bruiloften, evenementen, netwerk ontbijt of lunch, privatediner, shoots en meer.

Het totaalplaatje moet niet alleen perfect zijn, maar ook in balans. Van begin tot eind. Dat het is wat het moet zijn, en dat het goed voelt!

Ik werk vanuit een heldere visie waarin 3 kernwoorden centraal staan: creatief, maatwerk en en vooral betaalbaar.


Lees hieronder wat ik onderandere voor je kan betekenen.

GUN JEZELF EEN ONEZORGDE DAG!

Het to-do-lijstje voor de mooiste dag van jullie leven, er lijkt geen einde aan te komen. Behalve een stralende jurk en een bijpassend trouwkostuum, zijn er veel zaken om te regelen. De uitnodigingen, het bruidsboeket, die ene speciale locatie en natuurlijk de styling. Want een mooie styling is de aankleding voor jullie speciale dag.

IETS ANDERS TE VIEREN?

Geen wedding, maar een zakelijk events of een andere speciale gelegenheid? Alles valt of staat met de juiste styling. Als weddingstyliste heb ik enkele jaren ervaring in het stylen van bruiloften en zet ik mijn ervaring nu ook in voor het stylen van privé- en zakelijk events. 


MATERIALEN, LOGISTIEK & COöRDINATIE!

Ik heb genoeg stylingmaterialen ter beschikking om elke feest aan te kleden. Ook werk ik met de meest fantastische collega ondernemers die mij aanvullen en die dezelfde passie voelen om het feest nog mooier neer te zetten. Het afbouwen en opruimen wordt ook geregeld.


Je hebt 1 aanspreekpunt. Naast het creatief proces, regel ik ook het logistiek proces. Ik denk aan werkelijk alles, zodat alle puntjes op de i staan. Het aanbod is altijd een totaalplaatje. Dat biedt jullie rust en zekerheid en jullie gasten een unieke sfeer en beleving. Hoe fijn zou dat zijn, als je geen beroep hoeft te doen op jouw moeder, nicht of vriendinnen?  Fijn toch? Stressvrij....Just have fun!GUN JEZELF DIE PRACHTIGE STYLING!

"BECAUSE you never get a second chance to make a first impression"

Benieuwd naar de mogelijkheden?

HET BUITENLANDSGEVOEL IN EIGEN LAND!

Waarom naar het buitenland gaan als je het buitenlandgevoel naar hier kan brengen?

Met mijn jaren lange ervaring als stylist weet ik bruiloften in diverse sferen en stijlen neer te zetten. Of je nu droomt van een bruiloft op het strand, bij een prachtig landhuis of kasteel, deel jouw wensen en ideeën met mij. Ik zorg ervoor dat jouw gasten het gevoel hebben dat ze op een zeer exclusief feest zijn. Hier in het mooie Nederland!

PUBLICED ON

LET'S CONNECT


 Copyright 2020 © All Rights Reserved 


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren