WEDDINGSTYLING

WEDDINGSTYLING

Hoe gaat jullie dag er uit zien?

Behalve een stralende jurk en een bijpassend kostuum, zijn er veel zaken om te regelen. De uitnodigingen, het bruidsboeket, de taart, die ene speciale trouwauto en natuurlijk de styling. Een mooie styling bepaalt voor een groot deel het gevoel en de sfeer van de bruiloft. Want het is niet zomaar een dag, het wordt een dag waar alle speciale mensen in jullie leven op één plek samen zijn. Een dag om samen te genieten, met een lach en een traan. Een dag vol mooie momenten!

Maar hoe maak je dat moment uniek en persoonlijk? Hoe doe je met de styling? Weet je eigenlijk wel wat jouw stijl is? Hoe kom je aan een prachtig prieel, maar ook die mooie naamkaartjes en servetten? Welke kleur kaarsen en bloemen kies je? Hoe zorg je ervoor dat alles een mooi geheel wordt?  Geen zorgen, AM Styling kan jullie helpen om jullie ideale plaatje te realiseren. 


Helemaal naar wens en op een manier die bij jullie past!

Van een sierlijke tekst op het welkomstbord tot het kaarsje op de tekentafel, maar ook stijlvol kussentje voor oma die "moeilijk" ter been is. ik vind voor jullie het perfecte prieel. De juiste bloemen en servetten in jullie favoriete kleur. Als stylist luister ik graag naar jullie wensen en waar nodig geef ik advies. 

Heb je met jouw lange to-do-lijst geen tijd voor styling of is het gewoon niet jouw ding? Ik neem graag de volledige zorg uit handen zodat je zorgeloos kunt genieten. 

KOSTENPLAATJE


Het kostenplaatje is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Het stylen van een bruiloft is maatwerk. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid werk en de benodigde materialen. 


AM Styling werkt vanuit een basisconcept, waarin we starten met het vormgeven van de ceremonie. Als deze basis is gelegd, volgt de rest en zal vanzelf naadloos in elkaar overvloeien en één geheel vormen. AM Styling hanteert een uurtarief van: € 45,- (incl. btw). Een ceremonie styling is al beschikbaar vanaf: € 1045,- (incl. btw)


Wat zit er o.a. in de prijs: 

- kennismakingsgesprek

- brainstormsessie + advies

- voorbereidingen

- locatie bezoek 

- stylingconcept / lookbook

- email en telefonisch contact 

- backdrop/prieel

- bruidsbank

- decoratie items zoals: vaasjes, lantaarns, kaarsen, zuilen, ect

- reis- en transportkosten 

- 2 stylistes

- styling op de dag

- opbouw, afbouw en opruimen


Wat zit er niet in de prijs: 

- bloemen *

- grote stylingmaterialen zoals meubilair en meer


*Voor al het bloemwerk werkt AM Styling met een aantal bloemisten die hoge kwaliteit bloemwerk leveren. Samen zorgen we voor de bruiloft van jullie dromen.


Om een juiste prijsindicatie te geven, kijk ik met jullie samen naar de wensen. Werken jullie met een budget? Dan zoek ik naar de mogelijkheden binnen dat budget. In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag meer over. Klik hier voor een afspraak!