Bruiloft Marissa en Timo

TROUWEN BIJ KASTEEL MAURICK IN VUGHT

Marissa & Timo

HUWELIJK OP EEN KASTEEL


Marissa en Timo trouwden in het prachtige kasteel Maurick dat verscholen ligt in de bosrijke omgeving van Vught. De ceremonie vond plaats in de tuin en speciaal voor het bruidspaar werd een schommel gehangen zodat zij daarop kunnen zitten tijdens de ceremonie. Heel stijlvol! Aan ieder detail was gedacht, van de prachtige uitnodigingen, bedankjes voor de gasten en menukaart voor op de dinertafels met een geillustreerde foto van het bruidspaar! Er werd gedineerd in de sfeervolle restaurant met prachtige gedekte tafels in mooie prachtige kleuren. Na het diner ging het dak eraf. De volgende ochtend werd de builoft afgesloten met een boottocht en een ontbijt. Wij zijn blij en trots dat we de styling van hun dag hebben mogen verzorgen.


Styling door: AnnMariage Styling


Styling: AnnMariage Styling │ Locatie: Kasteel Maurick in Vught | Fotograaf: BabetTrommelen. https://liefdemoetjevieren.nl/


Benieuwd naar de mogelijkheden?

HET BUITENLANDSGEVOEL IN EIGEN LAND!

Waarom naar het buitenland gaan als je het buitenlandgevoel naar hier kan brengen?

Met mijn jaren lange ervaring als stylist weet ik bruiloften in diverse sferen en stijlen neer te zetten. Of je nu droomt van een bruiloft op het strand, bij een prachtig landhuis of kasteel, deel jouw wensen en ideeën met mij. Ik zorg ervoor dat jouw gasten het gevoel hebben dat ze op een zeer exclusief feest zijn. Hier in het mooie Nederland!

PUBLICED ON

LET'S CONNECT


 Copyright 2020 © All Rights Reserved 


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren