Reviews STYLEDWEDcreative


WAT ZEGGEN FOTOGRAFEN OVER DE PORTFOLIOSHOOTS!


Mijn deelname aan The Wedding Edition van STYLEDWEDcreative op Slot Doddendael op 29 mei 2021.

 

Een echte aanrader! Wat een fantastische ervaring! In een woord geweldig. Annemarie, de organisator en stylist heeft er samen met haar team voor zowel de modellen als de fotografen een onvergetelijke dag van gemaakt.


Natuurlijk had ik me wel een bepaalde voorstelling ervan gemaakt hoe het zou zijn maar deze dag ging al mijn verwachtingen te boven. Aan alles was gedacht. Niets werd aan het toeval overgelaten. Van locatie tot mooi gestylde modellen, dinertafel, de taart en trouwauto. Kosten noch moeite zijn gespaard om van deze portfolioshoot dag een geweldige dag te maken en te laten slagen.


Het was een geslaagde dag voor mij omdat ik met mooie foto´s naar huis ben gegaan. Daarbij heb ik tijdens de masterclass fotografie van Byvtphotografie veel geleerd over hoe je bepaalde dingen moet aanpakken tijdens een bruiloft en ze gaf nuttige tips. Plus ook nog nieuwe dingen geleerd over hoe je bedrijfsmatig een en ander kan aanpakken tijdens de masterclass ondernemen door Made academy.


Organisatorisch zat de dag goed in elkaar. De masterclasses en het daadwerkelijke shooten werd mooi afgewisseld. We werkten een twee of drietallen en dat was super leuk. Ik zat in een heel leuk team en onze samenwerking was goed. Door een goede planning verliep de dag goed en had je de tijd om mooie foto´s te maken.


Ik heb een mooie herinnering aan de portfoliodag. Het was erg leuk en goed georganiseerd. Je bent goed bezig Annemarie

MARIJKE WEHKAMP

Mtalent photographyandmore


Op 29 mei 2021 heb ik deelgenomen aan The Wedding Edition van STYLEDWEDcreative op Slot Doddendael.

 

Wat een geweldige dag heb ik gehad!!

Leuke sfeer en een hele mooie locatie. De styling was tot in de puntjes perfect.

Allemaal gezellige mensen en gelijk gestemde. Ik heb behoorlijk wat foto's erbij voor mijn portfolio.

Het was echt super geregeld en ik vind het heel jammer dat ik er in de ardennen niet bij kan zijn. Maar ik ga zeker nog een keer een portfolio shoot doen bij STYLEDWEDcreative. Was echt SUPER!


Graag wordt ik wel op de hoogte gehouden van ander events die je in de toekomst gaat organiseren.

ANNETTE FOTOGRAFIE

Mijn 2e deelname aan STYLEDWEDcreative!


Hoi Annemarie,


De portfolioshoot was weer prachtig gestyled met veel verschillende toffe settings. Het thema past erg in mijn straatje. Mooie kleuren, prachtige bloemen van Studio Floret. De andere leveranciers hebben ook prachtig werk geleverd en de locatie was echt een sprookje! Ik kon lekker mijn creatieve ei kwijt! Annemarie en Nurmya hebben weer een mooi team bij elkaar gebracht en een mooie portfolioshoot neergezet! Lieve groetjes,

Ilse

ILSE VAN DEN DUNGEN FOTOGRAFIE 

Mijn deelname aan de portfolioshoot van STYLEDWEDcreative op 25 April in de Cactus Oase!


De portfolioshoot was prachtig gestyled, erg uitgebreid en alles paste perfect binnen het thema. Per onderdeel kreeg je meer dan genoeg tijd om de foto's te maken. Er was altijd een mogelijkheid om vragen te stellen. De organisatie was erg toegankelijk. Fijn om andere leveranciers en fotograven te hebben ontmoet. Ik ben naar huis gegaan met veel prachtige foto's die zeker portfoliowaardig zijn! Bedankt voor deze mooie dag. Ik zou de styled shoot zeker aan anderen aanbevelen! 


Liefs,

Ilse

Ik heb op zaterdag 29 mei deelgenomen aan de Portfolioshoot van STYLEDWEDcreative. Voorafgaand had ik de verwachting dat het een mooie aangeklede styled shoot zou worden waar ik mooie foto’s zou kunnen maken voor mijn portfolio. Maar het is veel meer dan dat geworden! Wat heb ik ontzettend genoten en heel veel geleerd van die dag.

 

In de ochtend hadden we een hele interessante workshop van Nurmya van By VT Photography. Zij deelde haar tips & tricks over trouwfotografie en vertelde vol passie en liefde over haar vak. Dat vond ik erg fijn want je raakte daardoor helemaal enthousiast en gemotiveerd om ook aan de slag te gaan. Nurmya is een echte vakvrouw, een professional die weet waar ze het over heeft en je scherp houdt. Tijdens de workshop heb ik veel van haar tips opgeslagen en geprobeerd om die ook gelijk toe te passen tijdens de styled shoot.

 

De styled shoot zelf was heel erg goed georganiseerd. We werkten in kleine groepjes en ik had een hele fijne buddy, waardoor je je niet opgejaagd voelde en relaxed aan het werk kon. We werkten volgens een bepaald rooster waardoor je ook echt je tijd kon pakken om mooie shots te maken. Tussendoor kwam Nurmya langs om met je mee te kijken en tips te geven over bepaalde camera-instellingen, het licht, mooie hoeken waar je shots kunt nemen, hoe je met het bruidspaar moet om te gaan en meer. Dat werkte ontzettend fijn omdat je terwijl je aan het werk bent, ook direct vragen kunt stellen.

 

Ook de styling was ontzettend goed geregeld en alles kwam aan bod: van portret shoot van het bruidspaar, tot aan de bruidstaart aansnijden, tot aan de ceremonie zelf. Het was echt heel goed verzorgd want er waren verschillende modellen, kostuums, jurken, sierraden en meer. Alle momenten die tijdens een echte bruiloft aan bod komen, kwamen ook langs. Dat was dus ontzettend leerzaam, want je hebt soms ook styled shoots waarbij het enkel om styling of de jurk gaat. Maar hier kwamen dus alle aspecten van een bruiloft terug waardoor je echt lekker kon oefenen.

 

Ik zou de portfolioshoot zeker aanbevelen aan andere fotografen. Zelf ben ik beginnend trouwfotograaf en was deze shoot voor mij echt heel erg leerzaam. Nurmya is ook heel transparant en gunt jou ook een mooi shot. Ze deelt echt haar tips en tricks en dat was voor mij heel waardevol. Maar ik denk dat als je wat meer ervaren bent, dat je dan ook veel kunt halen uit deze portfolioshoots.

 

Zelf kom ik zeker nog eens terug bij deze portfolioshoot. Want niet alleen leer je er veel van, het is ook supertof om te netwerken. De sfeer tijdens de portfolioshoot was namelijk ook heel erg goed en na de shoot was iedereen heel erg suportive naar elkaar. Ik volg nu bijna iedereen die meedeed aan de shoot op Instagram, ook de leveranciers. En ze reageren allemaal zo positief op je social media berichten. Het is ook heel leuk om als beginnend trouwfotograaf en jonge ondernemer om soortgelijke mensen te ontmoeten. Iedereen is gedreven en ambitieus en op de een of andere manier zorgt dat voor een band.

 

Ik ben in ieder geval heel erg enthousiast en kijk uit naar de volgende edities!

 

MARIEKE HENDRIKSEN

MariekesAdventures

RAAK GEINSPIREERD DOOR DEZE PRACHTIGE FOTO'S VAN FOTOGRAFEN DIE HEBBEN DEELGENOMEN AAN EERDERE EDITIE

We zijn grensverleggend en gaan enkel voor THE NEXT LEVEL!


DUS ben jij dat ook? Dan is onze portfolioshootsvent iets voor jou!

Een experience om nooit meer te vergeten omdat het simpelweg The Next Level is!


Verder hoef je niks te doen, Team STYLEDWEDcreative doet de rest.Op de diensten van STYLEDWEDcreative - The Next Level Experience - zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Door deel te nemen aan onze portfolioshoot ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. www.annmariage.nl/portfolioshoot/algemenevoorwaarden