5 redenen waarom portfolioshoot

BOOST JE PORTFOLIO!


STYLEDWEDcreative organiseert van 27 t/m 30 maart 2023 een Portfolioshoot Experience in Toscane coor zowel babsen als trouw foto- en videografen die hun portfolio naar het Next Level willen brengen met toffe beeldmateriaal.

WAAROM JIJ EEN DESTINATION PORTFOLIOSHOOT EXPERIENCE ZOU MOETEN BOEKEN!


 5 REDENEN + BONUS...

1. De portfolioshoot is de perfecte mix tussen verbinding maken met andere ondernemers, fotograferen, inspirerende masterclasses, heerlijk eten, drinken en fun. Het is een inspirerende 4 daagse in Italie waar er verschillende prachtige settings gecreëerd worden met als thema: wedding ceremonie, detail en koppel shoots. Destination portfolioshoot is de mooiste herinnering die je aan je portfolio kan toevoegen.


2. STYLEDWEDcreative organiseert niet zomaar een portfolioshoot, we gaan nog net een stapje verder. Tijdens portfolioshootcamp waarbij de focus ligt op styling, educatie, inspiratie, verbinden en fun hebben we altijd een expert op een bepaald gebied bij. Het kan iemand zijn die veel weet van marketing of iemand die samen met jou op zoek gaan naar jouw ideale klant of bruidspaar. Het is de bedoeling dat jij aan het einde van deze portfolioshooteen flinke boost krijgt. Sowieso ga je naar huis met SD kaartjes vol nieuwe toffe beelden. Waardoor je meer zelfvertrouwen uitstraalt, en raak je nog meer geïnspireerd en gemotiveerd.


3. De portfolioshoot stimuleert je creatieve brein en krijg je nieuwe inzichten. Je bent even weg uit je vertrouwde drukke omgeving, en je komt op een andere locatie dan thuis terecht die je de ruimte geeft om tot rust te komen. Daardoor kan je je volledig focussen op je business zonder je druk te hoeven maken om het huishouden, de boodschappen, kids, vrienden en klanten. Even tijd voor jezelf en de balans vinden. Dit doen we in een knusse familie agriturismo in het hart van Toscane tussen de heuvels van Val d`Ambra en veel meer...


4. Tijdens de portfolioshoot ben je met gelijkgestemden. Je bent dan alleen maar met collega fotografen die ook vanuit hun grootste passie werken, en die net als jij het fotografie vak begrijpen. Een weekendje samen sparren, kennis en ervaringen delen, netwerken met personen die dezelfde passie hebben. Hierdoor vergroot jij jouw naamsbekendheid binnen no-time. Hoe fijn is dat om met elkaar te beleven. En wellicht komen uit zo’n groep ondernemers mooie vriendschappen en nieuwe samenwerkingen uit voort.


5. Bovendien ben je vooruit aan het werken. Als je nu aan een beeldbank werkt ben je volgend trouwseizoen klaar om te knallen. Op het moment dat jouw bruidsparen, na het aanzoek in december, op zoek gaan naar een fotograaf, sta jij allang in de startblokken. 


BONUS reden!

De portfolioshoot is aftrekbaar, en je kunt het als zakelijke kosten opgeven! DUS zeker een waardevolle zakelijke investering. Misschien wel de beste investering die je kunt maken op het gebied van persoonlijke en zakelijke groei. Zeker genoeg reden om in jezelf te investeren.


NA DE PORTFOLIOSHOOT:✅ Raak je geïnspireerd en kan je niet wachten om de foto's te gaan bewerken;


✅ Krijg je nieuwe inzichten die je echt een boost energie geven;


✅ Ben je trots op je eigen foto’s en kan je niet wachten om je eerste opdracht te mogen uitvoeren;


✅ Is jouw portfolio next level, waardoor jij de juiste klanten/bruidsparen aantrekt;


✅ Ben je verzekerd van een goed beeldmateriaal voor je blog, socials, nieuwsbrief of website;


Heb jij een aantrekkelijk portfolio waarmee jij nog meer klanten/bruidsparen kan helpen met jouw aanbod;


✅ Bouw je een fijn netwerk op waar je veel van en met elkaar leert;


✅ Dan vergroot jij jouw zichtbaarheid binnen no-time;
Er komt veel kijken bij het organiseren, regelen en coordineren van een portfolioshoots. Leveranciers benaderen, modellen scouten, locaties zoeken en veel meer. Ik weet dat het organiseren van zo'n dag gewoon heel veel tijd kost. Laat dat nou net iets zijn waar ik gelukkig van word en energie van krijg, dit doe ik met liefde. Want ik vind een echte connectie hebben met mensen belangrijk. Vooral als we van elkaar kunnen leren en onze kennis en ervaring met elkaar kunnen delen.

LET'S GO NEXT LEVEL?


PORTFOLIOSHOOT RETREAT IS VOOR JOU ALS JIJ:


✓ Meer ervaring wil opdoen met destination wedding

✓ Een ambitieuze fotograaf of videograaf bent die meer waarde wil leveren aan je ideale bruidsparen met toffe beeldmateriaal

✓ Geen organisatie skills hebt, maar wel ambitie hebt om van je fotografie bedrijf een succes te maken

✓ Jouw portfolio naar The Next Level wil brengen

✓ Je klaar bent om te investeren in jezelf en je bedrijf en je wilt de juiste bruidsparen aantrekkenWe zijn grensverleggend en gaan enkel voor THE NEXT LEVEL!


DUS ben jij dat ook? Dan is onze portfolioshoot iets voor jou!

Een experience om nooit meer te vergeten omdat het simpelweg The Next Level is!


Verder hoef je niks te doen, Team STYLEDWEDcreative doet de rest.Op de diensten van STYLEDWEDcreative - The Next Level Experience - zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Door deel te nemen aan onze portfolioshoot ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. www.annmariage.nl/portfolioshoot/algemenevoorwaarden