EVENT & PARTYSTYLING

EVENT & PARTYSTYLING

Naast weddings stylen en decoreren wij:
- bridalshower

- gender reveal party
- verlovingsfeest

- verjaardagsfeest

- sweet 16 of 21


Stuk voor stuk feestelijke gelegenheden waarvoor je veel moet regelen. Op het moment suprême wil je dat alles er perfect uitziet. Van de ballonnen tot een mooi gedekte tafels. Vanzelfsprekend volledig passend bij het thema.


Ook voor de aankleding van de opening van een nieuwe zaak, productlancering of zakelijkdiner waarbij het belangrijk is om de gasten professioneel en in stijl te ontvangen. Momenten waarop je een goede (eerste) indruk wilt maken.


Van de leefkeuken tot de in de tuin, en van een lege ruimte of magazijn tot een professionele evenementenlocatie. Met de juiste styling maak ik van elk thema een beleving. Alle materialen zijn altijd inbegrepen. Je hoeft zelf niets te regelen. Zo creëer je ruimte op jouw lijst van de nog te regelen zaken en trakteer je jouw gasten op een ‘oh en aah’-moment. Ik verzorg de strik om jouw gelegenheid of feest en maak de beleving van een speciaal, feestelijk moment helemaal compleet.


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. Bellen mag uiteraard ook!

BALLONNEN STYLING

Wist je dat ik gek ben op Organic ballondecoratie? Ik ben er nog niet heel lang mee bezig, maar ik vind ze te gek om te maken.


Organic ballondecoratie is tegenwoordig de GROTE trend op het gebied van ballonnen! Diverse soorten ballonnen in verschillende formaten en kleuren worden door elkaar gebruikt, zodat er een organische vorm ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan een organic ballonnenboog, een tafelstuk, of een photobooth. Een organic ballondecoratie kan extra leuk gemaakt worden door bloemen of groen erin te verwerken. 


Een organic ballondecoratie is een echte eyecather en een zeer leuke versiering wanneer je jouw gasten feestelijk wilt ontvangen. Bijvoorbeeld op een bruiloft, maar ook een kinderverjaardag. Of tijdens een opening van een winkel of bedrijf. Alle vormen en toepassingen zijn denkbaar en het geeft ook nog eens een sprookjesachtige sfeer.


Uiteraard kan ik als stylist met jou meedenken over een ontwerp die perfect aansluit bij het evenement, opening of feest.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.