Blog

Welkom op de blog van AnnMariage Wedding Styling. Via deze blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van leuke ideeen en creatieve activiteiten die ik als weddingstyliste op het gebied van wedding styling heb gedaan. Ik heb inmiddels een aantal bruiloften mogen stylen en aankleden en elke keer is het weer een genoegen om met een nieuw thema of idee aan de slag te gaan.


12/12/2018

Mooie woorden van bruifsparen!

Referenties. Ik ben stiekem trots!


Bruidsparen beoordelen AnnMariage Wedding Styling met een 9.8!  Yeahhhh!!

Vele bruidsparen gingen jullie voor en wat heb ik ze blij gemaakt. Als stylist verzorg ik met veel passie en liefde de styling opdrachten. Leuke en dankbare reacties,  daar doe ik het voor! 


Willen jullie weten wat ze allemaal over AnnMariage Wedding Styling schrijven? Dan nodig ik jullie graag  uit op de website van The Perfect Wedding.


De eerste indruk.....

1/1/2017  \\ Read more


Die eerste indruk die jullie gasten met zich mee naar huis nemen, moet natuurlijk een van onvergetelijke waarde zijn. Oftewel een bruiloft die tot in de kleinste details klopt zorgt voor een blijvende herinnering. Het ja-woord, het diner, de receptie en de uitstraling van jullie trouw- en feestlocatie. Uiteraard worden meubilair, bloemen en accessoires op elkaar afgestemd.  Juist! Het zijn de kleinste details die het verschil maken!

15/1/2017

Mijn favoriete dinertafels styling. Trends 2017!Read more

25/2/2017

Thema bruiloften


Read more

3/3/2017

De ditjes & datjes


Read more

Trends, tips, advies & ideeen

Love and Marriage beurs in Eindhoven.

23/1/2017   \\ Read more


AnnMariage Wedding Styling stond dit jaar voor het eerst op de L & M beurs. Ik heb verhalen gehoord over hoe leuk het is om op de L & M te staan, maar zelf heb ik het nooit gestaan. Zo doende heb ik deel genomen aan deze beurs in het beursgebouw  in Eindhoven. Wat was dat een leuke ervaring!


Ik heb  blije mensen/ bruidsparen gesproken en leuke collega's leren kennen.

Ook heb ik de lieftallige Marieke Hendriksen ontmoet. Marieke is student communicatie aan de Fontys Academy for Creative Industries. Marieke heeft passie voor het vak communicatie en het creëren van nieuwe concepten, zoals het vertellen van verhalen in allerlei vormen. Denk bijvoorbeeld aan de mooie details bij een bruiloft, de storytelling van een attractie in Disneyland of het moraal van een theatervoorstelling. Haar motto is: "Collect moments, not things" En uiteraard heeft ze op haar blog een stukje geschreven over AnnMariage.

1/2/2107

Decoratie stoelen


Read more

6/2/2017

Ceremoniestyling


Read more

7/2/2017

Agenda  AnnMariage


Read more

( de verhalen zijn nog niet compleet, wordt eraan gewerkt)

Stay tuned!