Kleurrijke dinertafels

Geef kleur aan de mooiste dag van je leven!


Kleuren in dé bruiloft van 2017!

Al langer zien we kleur terugkomen in een bruiloft, alleen dit jaar gaat kleur echt een rol spelen. Gezellig, ongedwongen, plezierig, prettig en warmte dat is de uitstraling van de kleuren in de bruiloft van 2017.


Het begin van de mooiste dag van je leven!

Al maanden van tevoren ben je bezig met de voorbereidingen en natuurlijk wil je dat je bruiloft tiptop in orde is. Het feest wordt tot in de details gepland, tafelschikking is gemaakt, de gastenlijst is klaar en je hebt de mooiste jurk uitgezocht. Op je trouwdag wil je stralen, je wil er op je mooist uitzien en uiteraard wil je dat het een feestelijke en romantische dag wordt. Denk daarom ook aan de finishing touch: de styling van je bruiloft!


Je trouwdag is al spannend genoeg en dan is het fijn als je niet hoeft na te denken over de styling van de dinertafels. Het is zeker de moeite waard om hulp van een weddingstyliste in te schakelen. Niet alle trouwlocatie kan naast het bieden van hun lekkerste buffet, hapjes en drankjes ook nog eens de dinertafels sfeervol tot in de details aankleden. Op die ene belangrijke dag in je leven wil je uiteraard dat ook het diner er perfect uitziet. Eten is niet alleen eten en aan tafel zitten, het moet een beleving zijn!


Sommige bruidsparen hebben een heel uitgesproken mening over hoe ze het totaalplaatje voor zich zien. Naast de natuurlijke thema’s zijn er ook bruidsparen die juist een hele andere kant op willen. Kleurrijk dineren zal je in 2017 nog gaan tegenkomen. (ik heb al 2 boekingen staan voor dit jaar ;-).


Gaan jullie trouwen in 2017? Zoeken jullie nog inspiratie voor de styling van jullie dinertafels? Dan heb ik voor jullie mijn favoriete dinertafels styling 2017 op een rijtje gezet! Heb lef en durf gekleurde tafelkleden en linnenservetten te gebruiken in plaats van de standaard wit of gebroken wit. En ben je fan van bloemen? Je creëert enorm veel sfeer met bloemen op je bruiloft. Maak jullie trouwdag uniek en onvergetelijk!

Leuk en interessant allemaal, maar uiteindelijk kies je toch iets wat je aanspreekt en wat bij jou past.  Heb je een lievelingskleur? En wil je deze terugzien op je bruiloft?


Ik ben serieus geïnteresseerd, maar ik heb nog een aantal vragen, kan ik contact met je opnemen?

Uiteraard kun je me mailen of bellen! Ik ben bereikbaar op 06-14590704 of stuur een e-mail naar info@annmariage.nl. Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Ik hoor dan graag meer over jouw wensen en samen bekijken we hoe ik je kan helpen.