Thema bruiloften

ANNMARIAGE HELPT JE MET DE STYLING VAN JE BRUILOFT!

Als jullie ‘ja ik wil’ tegen elkaar gaan zeggen willen jullie dat natuurlijk op een manier doen die bij jullie past. Want het belooft de mooiste dag van jullie leven te worden. Alles moet er tip top uitzien en daarbij mag de styling niet ontbreken. Van zowel de ceremonie, de receptie tot de dinertafels en de feestlocatie. Helemaal zoals jullie het willen!


“because you never get a second chance to make a first impression”


Zorg voor een blijvende herinnering aan één van de mooiste dagen uit je leven. Het ja-woord, het diner en de uitstraling van jullie trouwlocatie

AnnMariage heeft al enkele jaren ervaring in het stylen en aankleden van mooie bruiloften. Gaan jullie trouwen en hebben jullie hulp nodig? Neem gerust contact met ons op!

Ontdek welke stijl bij je past! Bekijk hier meer over de mooie bruiloften en love- shoots die AnnMariage heeft mogen stylen. Laat je vooral inspireren!

BRUILOFT THEMA: BOHEMIAN STIJL!


Bohemian is een waanzinnig mooie bruiloftsstijl, gebaseerd op een lifestyle waarbij het draait om vrijheid, romantiek en spontaniteit. Geen stijlvol gedekte tafels, maar met picknick tafels waar alle gasten gezellig aan zitten. Vaak wordt er een tent neergezet.


Stel je eens voor.....

De zon schijnt, de vogels fluiten en de natuur ruikt heerlijk. Op een stuk grond met een mooie tuin omringd door  weilanden staan de stoelen in gezellige kleuren klaar met tapijt lopers naar het prieeltje. Jullie trouwen onder het prachtig prieeltje met kanten gordijn, hangende vazen met bloemen en dromenvangers. Ongestoord genieten jullie samen met jullie gasten van een tot in de puntjes verzorgde receptie, lunch, high tea of diner. Daarna nog nagenieten van een drankje en een muziekje!


Willen jullie ook zo’n te gekke bohemian bruiloft, (bijna) alles mag en niets moet?


AnnMariage mag een aantal gebieden aanbieden als trouw, diner en feestlocatie. Heb je zelf een mooie locatie in gedachten, je eigen achtertuin, een ander particulier stuk grond aan het water, een stukje bos, een boerderij of een weiland?


Neem gerust contact met me op en we creëren samen de bruiloft waar je al jaren van hebt gedroomd.

LIEVE WOORDEN

Chalet Fontaine in Kaatsheuvel - 8 juli '17

Wat hebben wij genoten van onze trouwdag op 08-07-2017! Alles was tot in de puntjes geregeld en heeft onze verwachtingen echt overtroffen! Ongeveer 1.5 week voor onze bruiloft klopten we aan bij AnneMarie met de vraag of ze wellicht nog tijd had om onze bruiloft te stylen. Vier dagen later zaten we met elkaar aan tafel om alles door te spreken. Ze is flexibel, denkt mee en luistert goed naar de wensen. We hadden een bepaald beeld in ons hoofd hoe we de styling graag wilde hebben, dan hoop je dat je dat beeld en gevoel naar iemand kan overbrengen. Nou, dat is helemaal gelukt! Wij en al onze gasten waren vol lof over de aankleding op de locatie. Warm, persoonlijk en tot in detail uitgevoerd.

Het was alles wat wij gehoopt hadden!

 

Linda & Alex!

see more

Chalet Fontaine in Kaatsheuvel - 7 juli '17

Hi Annemarie! Zeker bijgekomen van een prachtige dag! Het zag er prachtig uit! Je hebt aan elk klein fdetail gedacht, van mooi welkomstbord met onze namen tot bedekking van het parkingbord tot bloemenvaasjes in het prieeltje, prachtige doeken en zo kan ik nog wel even doorgaan!

 

Lilian & Bryan!

see more

Prive terrein versus De Pandoer - 13 mei '17

We hebben een hele mooie dag gehad en de gasten ook.

De bloemen maken het af!

 

Kylie & Jason!

see more

Salons De Romree in Grimbergen, Belgie - 7 mei '17

Annemarie is een geweldige vrouw en styliste! Zij begreep het belang van de decoratie en details voor ons en heeft dit samen met haar team tot in de puntjes uitgewerkt. Wij vonden het schitterend, maar onze gasten ook...

Bedankt Annemarie, voor alles!

 

Fenna & Sam!

see more

Domein De Vesten in Laakdal, Belgie - 8 december '17

Annemarie heeft de hele styling verzorgd voor ons huwelijk.

In 1 woord: betoverend! Het was echt een prachtig winters sprookje voor ons, de bloemen, de kaarsen, de dennetakjes, het geweldige rendier dat naast de kerstboom stond te pronken, zoveel details... Ongelofelijk! De aankleding was exact zoals ik gevraagd had en helemaal Pinterest waardig 😊😍. Annemarie en haar team hebben alles tot in de puntjes verzorgd. Daarnaast is ze gewoon ook een ontzettend lieve en aangename vrouw om mee samen te werken.

Echt gewoonweg subliem!

 

Lisa-Marie & Peter!

see more

Carlton Oasis Hotel - 4 november '17

Hallo Annemarie, mag ik jouw ontiegelijk veel bedanken voor jouw creatieve geest en inzet. Het was echt een super gaaf feest en jouw bijdrage heeft echt het verschil gemaakt. Nogmaals super bedankt. Dank dank dank dank!!

 

Leyla & Tuncay!

see more

Carlton Oasis Hotel -1 september '17

Wij hebben dankzij Annmariage een prachtige dag gehad. We werden overladen met complimenten over de aankleding en ze heeft met haar team onze verwachtingen ver overtroffen. Ook is Annemarie een prachtig mens die met je meedenkt en fantastisch kan omgaan met andere. Een absolute aanrader voor elk aanstaand bruidspaar!

 

Daniella & Abdel!

see more

Beachclub Sunrise in Best - 14 juli '17

Annemarie is altijd bereikbaar en staat altijd klaar voor je. Ze denkt met je mee. Soms een beetje chaotisch maar mensen die chaotisch zijn, zijn vaker heel erg creatief en dat is ze ook! Aan het eind wilde ik een paar dingen veranderen en dat heeft ze het voor mij gedaan. Super tevreden!! Prijs is de beste uit de regio, zij is heel erg aardig. De aankleding in de kerk was FANTASTISCH !!

Iedereen vond het heel erg mooi!

 

Gabriela & Jefrey!

STYLING

DE EERSTE INDRUK.....

Met de juiste aankleding & decoratie maken jullie van een leuke bruiloft, een gewéldige bruiloft! Oftewel een bruiloft die tot in de kleinste details klopt, zorgt voor een blijvende herinnering. AnnMariage verzorgt alles op het gebied van weddingstyling. Niet alleen met een paar bloemstukjes op tafel, maar écht de complete styling van jullie bruiloft.

 

Waar kunnen jullie allemaal aan denken?

  • Styling passend binnen jullie thema ( bijv, een vintage bruiloft, een winter bruiloft of een themakleur)
  • Aankleding van de ceremonie
  • Stylen en decoratie van de dinertafels en receptie m.b.v. schitterende bloemen, romantische kaarsen, ect
  • Decoreren van de trouw- en feestlocatie
  • En natuurlijk een bruiloft met heel wat leuke, unieke en creatieve detail!

 

Waar jullie ook trouwen, met veel passie en enthousiasme help ik jullie om de styling van jullie bruiloft vorm te geven. Ik denk graag mee en geef jullie advies en suggesties over de stijl van jullie bruiloft. Met mijn gevoel voor styling, oog voor detail en ‘female intuition’ creëer ik samen met jullie de "perfect day". Het wordt vooral een dag die jullie nog lang met heel veel liefde en plezier aan terug zullen denken.

 

Weinig tijd om de aankleding van jullie bruiloft zelf te verzorgen? Jullie willen er zeker van zijn dat alles op tijd klaar is voordat de gasten komen?

Schakel AnnMariage in voor de styling, dan weten jullie zeker dat jullie op de trouwdag zorgeloos zullen genieten met jullie familie en vrienden.

Bel (0031) 6 14 59 07 04 of mail om een afspraak te maken!

BRUILOFT THEMA: VINTAGE STIJL!


I love vintage.  Jullie bruiloft helemaal op en top in vintage stijl. Op een prachtige locatie met een relaxte sfeer en midden in de natuur!

Het succes van een vintage thema zit hem in de details. Denk bijvoorbeeld aan oud koffers, oude tefefoon en oude boeken als decoratie. Wat dacht je van een oude typemachine om als gastenboek te gebruiken. Vogelkooitjes zijn ook leuk om als decoratie op te hangen in bomen. Jute als tafellopers. En zo heb je nog meer spullen van de  jaren 40, 50, 60 en 70; van ornamenten, knopen, bijbels, haarspelden, gespen tot kant en oude lepeltjes die allemaal gebruikt kunnen worden. Vintage is dus helemaal hip!

BRUILOFT THEMA: FESTIVAL BRUILOFT!


Willen je geen strak georganiseerde bruiloft maar een bruiloft met een ongedwongen kleurrijk sfeertje? Dan is een bruiloft in Festival thema wellicht iets voor jullie. Lekker buiten feesten op een geweldige locatie omringd door de natuur. Overal is wat te zien en te beleven.  Foodkraampjes, limonadebar, schommel, tipi, gezellige lichtjes, kleurrijke lampionnen en nog veel meer! Trouwen in de buitenlucht waar jullie samen met familie en vrienden ongestoord kunnen genieten van een volledig verzorgde huwelijksdag.

Laat je inspireren door de diverse buiten bruiloften die ik al heb mogen stylen voor bruidsparen die jullie voor zijn. Graag hoor ik wat jullie wensen zijn. Ik sta open voor alle suggesties en heb zeker ideeën genoeg. Niets is voor mij te gek zolang het realiseerbaar is.


*PROFITEER VAN 15% KORTING!

Wil je een compleet gestylde thema bruiloft? Ik heb er super zin in om dit jaar een aantal thema-bruiloft neer te zetten. Ik ken een aantal prachtige (prive) locaties met mooie tuinen die ik als trouw, diner en feestlocatie mag aanbieden. Heb je zelf een mooie locatie in gedachten, je eigen achtertuin, een stukje bos, een boerderij of een weiland? Geen probleem.*alleen geldig als de bruiloft in 2017 plaatsvindt en bij een boeking van een complete thema-bruiloft. Vanaf prijs voor een thema bruiloft: €1795.

Neem gerust contact met me op en we creëren samen de bruiloft waar je al jaren van hebt gedroomd.