Over mij

Wie is AnnMariage

Ik, Annemarie Emod, ben de weddingstyliste, de oprichtster  en het gezicht van AnnMariage. Gedreven, enthousiast, creatief en positief ingesteld. Ik ben wie ik ben,  lekker gewoon dus! De interesse voor stylen en decoreren is bij mij eigenlijk altijd al aanwezig geweest. Ik ben altijd al bezig met het creëren van iets. Regelmatig (elk seizoen)  creëer ik weer een andere sfeer in huis. Mijn huis  laat precies zien wie ik ben en wat ik leuk vind.  En alles wat "net even anders" is, inspireert me. Inmiddels weet ik ook wat mij onderscheid van de rest. Ik doe wat ik doe en steeds mijn gevoel volgen. Ik ben niet iemand die kan kopiëren, daarom doe ik mijn eigen stijl creëren!


Wedding styling is mijn grote passie geworden. Sinds  2016 heb ik de stap gemaakt om me primair te richten op het stylen van bruiloften. Ik ben begonnen als weddingplanner. In de afgelopen jaren heb ik met heel veel  liefde en plezier bruiloften georganiseerd, maar ideeën voor styling tot in het kleinste detail uitwerken is toch wat ik het liefste doe.    Mijn passie volgen en doen wat ik echt leuk vindt; bruidsparen helpen en ontzorgen waarbij ik ook nog mijn creativiteit kwijt kan. Stylen gaat voor mij vanzelf. Ik wil blijvende herinneringen maken. Alles uit de kast halen om mooie en onvergetelijke momenten te creëren. Door mijn positieviteit weet ik bruidsparen op hun gemak te stellen. Als stylist ga ik op in hun wensen met soms wat extra sfeer en kleur. Ook vind ik het belangrijk om te blijven inspireren en ontwikkelen. Daarom neem ik  regelmatig deel aan of organiseer ik zelf styled shoots om aanstaande bruidsparen te blijven inspireren. Dat is wat mij drijft!


In mijn vrije tijd bezoek ik snuffelmarkten en kringloopwinkels, op zoek naar bijzondere items, om die vervolgens als uitgangspunt voor het stylen te gebruiken. Mijn inspiratie haal ik uit mijn directe omgeving, in het bos, op internet, uit etalages en ook bij (woon) winkels binnen kijken. Maar ook  vakanties dragen bij aan mijn creatieve ideeën.  Al die verschillende stijlen over de hele wereld inspireerde me erg en bracht een hoop creativiteit met zich mee. Mijn stijl is het beste te omschrijven als een mix van creatief, ongedwongen, sfeervol en vol met details en gezellige kleurtjes. Kleur breng ik in huis door mooie woonaccessoires en het liefst met bloemen!


Wat doet AnnMariage?

Wanneer je kennis maakt met AnnMariage, dan ontdek je de toegevoegde waarde van mij voor jullie bruiloft. AnnMariage richt zich vooral op het stylen van bruiloften. Van het aankleden  van ceremonie tot het decoreren van dinertafels, receptie, sweettable, feest- en trouwlocatie en/of kerk.  Qua bruiloft styling is AnnMariage gek op vintage, bohemian en festival style.


AnnMariage beschikt over een ruime assortiment aan materialen, van trouwprieel, backdrops, stoelen, servetten tot  vazen en nog veel meer. Zo zorg ik ervoor dat jullie trouwdag een dag wordt zonder stress vooraf en zonder zorgen achteraf. Jullie trouwdag wordt voor jullie een echte feestdag!

Wat zijn mijn persoonlijke waarden?

"In mijn werk zit passie, gedrevenheid, enthousiasme en creativiteit"


  Natuurlijk sta ik open voor jullie eigen wensen en  ideeën over de stijl en sfeer van de bruiloft. Of het nu gaat om een unieke styling van jullie ceremonie, sfeervolle aankleding van de dinertafels of een bijzondere decoratie in een feestzaal; niets is mij te gek. Jullie gasten moeten zich bij binnenkomst meteen goed voelen. Ze moeten een "bijzonder"gevoel krijgen. En dat is precies waar ik voor wil zorgen. Niet door zomaar trends op te leggen, maar door jullie ideeën en persoonlijkheden te helpen vertalen naar een prachtige dag. Jullie wensen staan centraal. Ik verdiep me in wat jullie belangrijk vinden en ik creëer een style wat helemaal bij jullie past. Zo komen we samen tot een mooi plaatje waar jullie jaren plezier van zullen hebben.


  

Dus zeker de moeite waard om mijn hulp in te schakelen, want op die ene belangrijke dag in jullie leven willen jullie uiteraard dat de aankleding er perfect uitziet. Graag draag ik hier aan bij.Choose A Style Less Ordinary!

You don’t have to spend a fortune to have a stylish wedding!  It’s all in the details!

Weddingstyliste Annemarie Emod


 Your Love Story, Your Day, In Style by AnnMariage Wedding Styling!

All Rights Reserved © 2016.