WAT IK DOE

WAT IK DOE

Leuk dat je een kijkje neemt bij AM Styling. AM Styling richt zich vooral op het stylen van bruiloften, maar je kan AM Styling ook inzetten voor het stylen van events en andere speciale gelegenheden. Ik hoop dat jouw bezoek een reden is om nader kennis te maken met mij en mijn passie!


Blijvende herinneringen maken. Dat is mijn passie en dat is wat ik graag doe!

Speciale gebeurtenissen nog specialer maken dan het al is. Alles uit de kast halen om mooie en onvergetelijke momenten te creëren. Of dat nou een bruiloft is, of een netwerkdiner, ik vind het belangrijk dat het totaalplaatje niet alleen mooi, maar ook echt in balans is. Dat het is wat het moet zijn, en dat het goed voelt! En dat zie je terug in alles wat ik doe. Lees hieronder verder en zie wat voor je kan betekenen.

Vertel mij jouw droombruiloft!

Een bruiloft op het strand in IBIZA Style. Dat is al een feestje op zich als je hoort, laat staan als je de styling mag verzorgen. Je wilt je thuis voelen, en je gasten een relaxte dag geven. Een gezellig sfeertje. Schitterende styling die jullie ceremonie nog mooier en persoonlijker maken. Lekker dineren aan een mooi gedekte tafel omringd door familie en vrienden. Dat is ook hoe ik de ideale bruiloft zie. Ik hou van alles dat sfeer ademt. Nieuwe ideeën uitwerken tot een mooi samenhangend geheel, die perfect bij de bruiloft past. Alle materialen worden goed op elkaar afgestemd, van linnenservetten, tot vazen met prachtige bloemen en mooie onderborden.


Jij vertelt mij hoe de ceremonie en het diner van je dromen eruit zien. En ik help je graag die droom waar maken! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar weddingstyling

Iets anders te vieren?

Geen wedding, maar een zakelijk events of een andere speciale gelegenheid? Alles valt of staat met de juiste styling. Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Ik verzorg graag de strik om jouw feest compleet te maken. Als weddingstyliste heb ik enkele jaren ervaring in het stylen van bruiloften en zet ik mijn ervaring nu ook in voor het stylen van privé- en zakelijk events. Nieuwsgierig naar hoe ik dat doe? Ga naar eventstyling


Materialen en coördinatie!

Ik heb genoeg stylingmaterialen ter beschikking om elke feest aan te kleden. Ook werk ik met de meest fantastische collega ondernemers die mij aanvullen en die dezelfde passie voelen om het feest nog mooier neer te zetten. Het afbouwen en opruimen wordt ook geregeld.


Je hebt 1 aanspreekpunt. Naast het creatief proces, regel ik ook het logistiek proces. Ik denk aan werkelijk alles, zodat alle puntjes op de i staan. Het aanbod is altijd een totaalplaatje. Dat biedt jullie rust en zekerheid en jullie gasten een unieke sfeer en beleving. Hoe fijn zou dat zijn, als je nergens naar om hoeft te kijken, alleen maar genieten!

CONTACT

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Neem telefonisch contact op of stuur een bericht.

VOLG ONS

TE ZIEN OP


Copyright 2020 © All Rights Reserved 


Privacyverklaring