ABOUT STYLEDWED

GEEF JE PORTFOLIO EEN BOOST!

WIL JIJ...


 • Je portfolio upgraden naar The Next Level?
 • Met jouw professionele foto’s nieuwe opdrachten binnen halen?
 • Geïnspireerd worden en nieuwe ideeën en inzichten krijgen?
 • Bruiloften gaan fotograferen, maar mis je nog toffe foto's?
 • Goed zichtbaar zijn voor je ideale bruidsparen?
 • Je netwerk uitbouwen en lekker sparren over je bedrijf met andere fotografen?
 • Voor een fijne prijs NEXT LEVEL gaan?


BEN JIJ... 


(beginnend) trouw fotograaf of videograaf en zit je vast in je ontwikkeling of heb je nieuwe beeldmateriaal nodig voor devoor je blog, social media, nieuwsbrief of website


Dan...hebben we iets super tof en unieks voor jou!Styling is mijn grote passie. Vanuit die passie is STYLEDWED – The Next Level Experience ontstaan. Mensen die mij kennen weten dat ik nooit stil zit. Het organiseren, regelen en coordineren vind ik erg leuk. Met STYLEDWED organiseer ik portfolioshoots voor fotografen en ook videografen in de trouwbranche. Op unieke locaties in Nederland, en in de toekomst wanneer het mogelijk is gaan wij ook naar het buitenland.

Ik weet dat het organiseren van zo'n dag gewoon teveel tijd kost. Laat dat nou net iets zijn waar ik gelukkig van wordt, dit doe ik met liefde. Het geeft mij enorm veel voldoening als ik iets voor anderen kan betekeken waar ze uiteindelijk erg blij en gelukkig van worden.


STYLEDWED staat volledig in het teken van het creëren van een next-level ervaring met een gestylde fotoshoots en educatie om je bagage te vullen en zo nog zelfverzekerder te fotograferen. Mijn missie is om mijn expertise in te zetten om jou te helpen met het opbouwen van jouw portfolio, door middel van een goede styling. Ik ben er namelijk 100% van overtuigd dat een goede styling onmisbaar is bij fotografie! Ik wil jou laten zien, wat voor meerwaarde styling heeft en wat dat doet met jouw beeldmateriaal. Waarmee jij, je kan onderscheiden. It’s all about the details!


Ondertussen heb ik:

Al meer dan 15 styledshoots georganiseerd, meer dan 20 styledshoots en meer dan 50 bruiloften gestyled, op toffe locaties in Nederland en buitenland

Dit is mijn motto en dit is ook precies de reden waarom ik doe wat ik doe!


Mijn motto is


"LOVE WHAT YOU DO; DO WHAT YOU LOVE"

- Wayne W. Dyer -


 

INVESTEER IN JEZELF


Wij helpen jou als fotograaf of videograaf met het opbouwen van je portfolio doormiddel van een gestylde portfolioshoot. 

 

Als je nu niet in jezelf investeert:

 • Zul je nooit niet ervaren hoe het is om moeiteloos een complete styling experience te beleven. Waarin je, jouw portfolio meteen een boost geeft;
 • Sta je stil in je ontwikkeling;
 • Zul je onzeker blijven over bepaalde keuzes;
 • Gaat je concurrent, die meer portfolio materiaal dan jou heeft, er met jouw droomklant er vandoor
 • Ga je je eigen stijl nooit vindenHier heb je niet je eigen bedrijf voor opgezet. Gun jezelf deze mooie kans en leer de kneepjes in een prachtige exclusieve setting.

Vol passie, liefde en stijl regel ik voor jou!


 

WIJ REGELEN...

Leveranciers, modellen, locatie en meer...In samenwerking met By VT Photography organiseren wij voor een select aantal deelnemers een exclusieve STYLEDWED – The Next Level Experience. Op 25 april staat De Cactus Oase in het teken van een Boho Desert Elopement Experience. Met onze toffe STYLEDWED – The Next Level Experience bieden we je graag de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen naar jullie next level.


De juiste stappen op het juiste moment gaat ervoor zorgen dat jij jouw doelgroep gaat aanspreken, en ze uiteindelijk voor jou kiezen in plaats van je concurrent.


Gun jezelf deze mooie kans.

WAT LEVERT HET JOU OP NA DE PORTFOLIOSHOOT:✔ Ga je met een voldaan gevoel naar huis met SD kaartjes vol nieuw beeldmateriaal;

✔ Raak je geïnspireerd en kan je niet wachten om de foto's te gaan bewerken;

✔ Krijg je nieuwe inzichten die je echt een boost energie geven;

✔ Ben je trots op je eigen foto’s en kan je niet wachten om je eerste opdracht te mogen uitvoeren;

✔ Ben je verzekerd van een goed beeldmateriaal voor je blog, socials, nieuwsbrief of website;

✔ Wordt je gemotiveerd en kom je vol energie en zelfvertrouwen thuis.

✔ Bouw je fijne netwerk op waar je veel van en met elkaar leert.
Vanwege de Covid-19 maatregelen werken we een timeslot. Er is genoeg ruimte om op afstand te kunnen werken en je te en verplaatsen. De gehele locatie hebben wij exclusief voor ons zelf. Bij binnenkomst wordt er gevraagd om een formulier in te vullen wegens Covid-19. Mocht de StyledWed niet door mogen gaan (door de maatregelen van de overheid) dan krijg je een tegoedbon voor een volgende StyledWed.


Its’s time to shoot! Team AnnMariage doet de rest.

 

De volgende editie staat gepland op 29 mei. Wil je meer informatie ontvangen? JA, ZEKER!

BEHIND THE SCENES EN SOCIALS


Achter de schermen mogen onbeperkt foto's/opnamens gemaakt worden voor je eigen marketingdoeleinden. Je mag zoveel mogelijk beelden plaatsen en delen op social media. We vinden het erg leuk als we getagd worden. De credits voor de portfolioshoot vinden jullie in onze Facebook-groep.