ABOUT STYLEDWED

GEEF JE PORTFOLIO EEN BOOST!

BEN JIJ... 


Bruidsfoto- of videograaf (beginners en gevorderden)


WIL JIJ...


 • Jouw portfolio naar The Next Level brengen?
 • Waardevolle masterclass bijwonen en de ins en outs leren die je tijdens het shooten meteen kan toepassen?
 • Tips en tricks krijgen hoe je mooie foto’s maakt onder tijdsdruk?
 • Geïnspireerd worden, en nieuwe ideeën en inzichten krijgen?
 • Je workflow verbeteren of weten hoe je je workflow het beste kan aanpakken?
 • Leren hoe je jouw bruidspaar zich op hun gemak kunt laten voelen?
 • Je netwerk uitbouwen en lekker sparren over je bedrijf met andere ondernemers?
 • Je specialiseren of meer groeien in bruidsfoto- en videografie?
 • Een uniek portfolio opbouwen die jouw ideale bruidsparen (klanten) aantrekt?
 • Meer weten wat voor meerwaarde styling heeft en wat dat doet met jouw beeldmateriaal?
 • Tips krijgen voor het creatief vastleggen van de details en hoe je ervoor zorgt dat je geen enkel belangrijk detail mist?Dan hebben we iets super tof en unieks voor jou!

Dus...wil je voor een fijne prijs NEXT LEVEL gaan?


STYLEDWED – The Next Level Experience is ontstaan vanuit mijn passie voor styling. Ik wil mijn passie delen met ondernemers in de trouwbranche die dezelfde behoeften hebben. Ondernemers die net als ik willen werken aan hun groei, en die willen investeren in hun kennis, portfolio en netwerk. Een fijn en creatief netwerk opbouwen waar we van elkaar leren, elkaar inspireren, elkaar motiveren, en elkaar naar "The Next Level" brengen.


Er komt veel kijken bij het organiseren, regelen en coordineren van een portfolioshoots. Leveranciers benaderen, modellen scouten, locaties zoeken en veel meer. Ik weet dat het organiseren van zo'n dag gewoon heel veel tijd kost. Laat dat nou net iets zijn waar ik gelukkig van word en energie van krijg, dit doe ik met liefde. Want ik vind een echte connectie hebben met mensen belangrijk. Vooral als we van elkaar kunnen leren en onze kennis en ervaring met elkaar kunnen delen.


Mijn missie is om mijn expertise in te zetten om jou te helpen met het opbouwen van jouw portfolio, door middel van een goede styling. Ik ben er namelijk 100% van overtuigd dat een goede styling onmisbaar is bij fotografie! Ik wil jou laten zien, wat voor meerwaarde styling heeft en wat dat doet met jouw beeldmateriaal. Waarmee jij, je kan onderscheiden. It’s all about the details!


Ondertussen heb ik:

Al meer dan 15 styledshoots georganiseerd, meer dan 20 styledshoots en meer dan 50 bruiloften gestyled, op toffe locaties in Nederland en buitenland

Dit is mijn motto en dit is ook precies de reden waarom ik doe wat ik doe!


Mijn motto is


"LOVE WHAT YOU DO; DO WHAT YOU LOVE"

- Wayne W. Dyer -

INVESTEER IN JEZELF!


Wij zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt en we vinden het erg bijzonder dat we onze expertise met jou kunnen delen. Ook zijn we er van overtuigd dat onze portfolioshoots bijdragen aan de groei van jouw als foto-of videograaf en ondernemer.

 

Als je nu niet in jezelf investeert:

 • Zul je nooit niet ervaren hoe het is om moeiteloos een complete styling experience te beleven. Waarin je, jouw portfolio meteen een boost geeft;
 • Sta je stil in je ontwikkeling;
 • Zul je onzeker blijven over bepaalde keuzes
 • Niet helemaal voorbereid zijn om bruiloften te fotograferen
 • Gaat je concurrent, die uniek portfolio heeft, er met jouw droomklant er vandoor
 • Ga je je eigen stijl nooit vindenHier heb je niet je eigen bedrijf voor opgezet. Gun jezelf deze mooie kans en leer de kneepjes in een prachtige exclusieve setting.

VOL PASSIE & LIEFDE REGELEN WIJ VOOR JOU!In samenwerking met By VT Photography organiseren wij voor een select aantal deelnemers een exclusieve portfolioshoots op unieke locaties in Nederland, en in de toekomst wanneer het mogelijk is gaan wij ook naar het buitenland. Met onze toffe portfolioshoots bieden we je graag de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen naar jullie next level. STYLEDWED staat volledig in het teken van het creëren van een next-level ervaring met een gestylde fotoshoots en educatie om je bagage te vullen en zo nog zelfverzekerder te fotograferen.


De juiste stappen op het juiste moment gaat ervoor zorgen dat jij jouw doelgroep gaat aanspreken, en ze uiteindelijk voor jou kiezen in plaats van je concurrent.


Gun jezelf deze mooie kans.

WAT LEVERT HET JOU OP NA DE PORTFOLIOSHOOT:✔ Ga je met een voldaan gevoel naar huis met SD kaartjes vol nieuw beeldmateriaal;

✔ Raak je geïnspireerd en kan je niet wachten om de foto's te gaan bewerken;

✔ Krijg je nieuwe inzichten die je echt een boost energie geven;

✔ Ben je trots op je eigen foto’s en kan je niet wachten om je eerste opdracht te mogen uitvoeren;

✔ Ben je verzekerd van een goed beeldmateriaal voor je blog, socials, nieuwsbrief of website;

✔ Wordt je gemotiveerd en kom je vol energie en zelfvertrouwen thuis.

✔ Bouw je een fijn netwerk op waar je veel van en met elkaar leert.
Vanwege de Covid-19 maatregelen werken we een timeslot. Er is genoeg ruimte om op afstand te kunnen werken en je te en verplaatsen. De gehele locatie hebben wij exclusief voor ons zelf. Bij binnenkomst wordt er gevraagd om een formulier in te vullen wegens Covid-19. Mocht de portfolioshoot niet door mogen gaan (door de maatregelen van de overheid) dan krijg je een tegoedbon voor een volgende portfolioshoot.


Let's create your EPIC day with Team STYLEDWED! 

 

Ga je mee naar de Ardennen? Investering: €485 /1155 Exclusief btw. Hoe fijn is het dat je in termijnen mag betalen? Klik hier voor meer informatie

En weet je dat de portfolioshootcamp aftrekbaar is? En dat je het ook als zakelijke kosten kunt opgeven?

DUS is zeker een waardevolle zakelijke investering. Toch? Misschien wel de beste investering die je kunt maken op het gebied van persoonlijke en zakelijke groei. Zeker genoeg reden om in jezelf te investeren.


Kom je met Team STYELEDWED mee op avontuur? JA, ZEKER!

BEHIND THE SCENES EN SOCIALS


Achter de schermen mogen onbeperkt foto's/opnamens gemaakt worden voor je eigen marketingdoeleinden. Je mag zoveel mogelijk beelden plaatsen en delen op social media. We vinden het erg leuk als we getagd worden. De credits voor de portfolioshoot vinden jullie in onze Facebook-groep.