Portfolioshootcamp in de Ardennen / 15 - 18 oktober


DESTINATION PORTFOLIOSHOOT RETTREAT IN ITALIE!

MAART 2022


Na twee succesvolle portfolioshoots in Nederland gaat STYLEDWEDcreative naar het buitenland. Wij organiseren van 17 t/m 20 maart 2022 een heel gaaf portfolioshoot in het mooi Toscane, Italie. 


Ben jij (bruids)fotograaf enof videograaf en droom je altijd al van een exclusief & magisch gestylde shoot in het buitenland? Wil jij jouw portfolio aanvullen met nieuw beeldmateriaal en jouw bedrijf uitbouwen? Ben jij er klaar voor om in jezelf en in jouw bedrijf te investeren?

Deelname aan de portfolioshootcamp wordt gegarandeerd een leuk en leerzaam weekend met ons. Het is echt de moeite waard!

PORTFOLIOSHOOT RETTREAT IN ITALIE

LOCATIE

Voor onze 3e editie hebben we 2 locaties ter beschikking in Toscane! 

​​

DATUM

17 t/m 20 maart 2022

Een lang weekend die in het teken staat om in jezelf te investeren en te laten inspireren. En dit alles geheel in style in romantische wintersferen.

Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar voor fotografen en/of videografen.Er komt veel kijken bij het organiseren en coordineren van een portfolioshoot. Ik weet dat het organiseren van zo'n dag gewoon heel veel tijd kost. Laat dat nou net iets zijn waar ik gelukkig van word en energie van krijg, dit doe ik met liefde. Want ik vind een echte connectie hebben met mensen belangrijk. Vooral als we van elkaar kunnen leren en onze kennis en ervaring met elkaar kunnen delen.


Investeer in jezelf en leer de kneepjes in een prachtige exclusieve setting.


Als je nu niet in jezelf investeert:

* Zul je nooit niet ervaren hoe het is om moeiteloos een complete styling experience te beleven. Waarin je, jouw portfolio meteen een boost geeft;

* Sta je stil in je ontwikkeling;

* Zul je onzeker blijven over bepaalde keuzes, en zul je niet helemaal voorbereid zijn om bruiloften te fotograferen;

* Ga jij je droomklant nooit vinden;

* Ga je je eigen stijl nooit vinden;Dan hebben we iets super tof en unieks voor jou!

Dus...wil je voor een fijne prijs NEXT LEVEL gaan?We zijn grensverleggend en gaan enkel voor THE NEXT LEVEL!


DUS ben jij dat ook? Dan is onze portfolioshootcamp iets voor jou!

Een experience om nooit meer te vergeten omdat het simpelweg The Next Level is!


Verder hoef je niks te doen, Team STYLEDWEDcreative doet de rest.Op de diensten van STYLEDWEDcreative - The Next Level Experience - zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Door deel te nemen aan onze portfolioshoot ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. www.annmariage.nl/portfolioshoot/algemenevoorwaarden