WEDDINGSTYLING

WEDDINGSTYLING

Hoe gaat jullie dag er uit zien?

Behalve een stralende jurk en een bijpassend kostuum, zijn er veel zaken om te regelen. De uitnodigingen, het bruidsboeket, de taart, die ene speciale trouwauto en natuurlijk de styling. Want een mooie styling bepaalt voor een groot deel het gevoel en de sfeer van de bruiloft. Het is niet zomaar een dag, het wordt een dag waar alle speciale mensen in jullie leven op één plek samen zijn. Een dag om samen te genieten, met een lach en een traan. Een dag vol mooie momenten!

Maar hoe maak je dat moment uniek en persoonlijk? Hoe regel je de styling? Hoe kom je aan accessoires, luxe servetten en mooie vazen? Welke kleur bloemen kies je? En hoe zorg je ervoor dat alle materialen goed op elkaar zijn afgestemd, zodat het een mooi geheel wordt? Heb je met jouw lange to-do-lijst geen tijd voor styling of is het gewoon niet jouw ding? Met mijn creatieve vingers ga ik graag voor jullie aan de slag.

Helemaal naar wens en op een manier die bij jullie past!

Van een sierlijke tekst op het welkomstbord tot het kaarsje op de tekentafel. Met bloemen in jullie favoriete kleur en met een comfortabel maar ook stijlvol kussen voor oma die moeilijk ter been is. Want styling die bij jullie past is het puntje op de i van liefde. AM Styling verzorgt hippe en unieke styling van A tot Z op prachtige locaties in Nederland, maar ook in het buitenland.

Wil je alleen de ceremonie of de dinertafel aangekleed hebben? Dat kan natuurlijk ook. Soms biedt een trouwlocatie ook styling aan. Vaak is deze styling echter niet afgestemd op jullie persoonlijke voorkeuren. Dan neem ik graag jullie werk uit handen, zodat jullie zorgeloos genieten op jullie trouwdag.

Ik ben benieuwd naar jullie liefdesverhaal. Plan hier een afspraak voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek.

KOSTENPLAATJE


Het kostenplaatje is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Het stylen van een bruiloft is maatwerk. Voor elke bruidspaar maak ik een uniek stylingconcept. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid werk en de benodigde materialen. 

AM Styling rekent een uurtarief van: € 40,- excl. btw, reis- en verblijfkosten.

Een basis ceremonie styling is al beschikbaar vanaf: € 1045,- inclusief. btw


Wat zit er o.a. in de prijs: 

- kennismakingsgesprek

- brainstormsessie + advies

- voorbereidingen

- locatie bezoek 

- stylingconcept / lookbook

- email en telefonisch contact 

- backdrop/prieel

- kleine styling items 

- reis- en transportkosten 

- 2 stylistes

- opbouw, afbouw en opruimen


Wat zit er niet in de prijs: 

- bloemen *

- grote stylingmaterialen zoals meubilair en meer


*Voor al het bloemwerk werkt AM Styling met een aantal bloemisten die hoge kwaliteit bloemwerk leveren. Samen zorgen we voor de bruiloft van jullie dromen.


Werken jullie met een budget? Dan zoek ik naar de mogelijkheden binnen dat budget. In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag meer over. Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

HET BUITENLANDSGEVOEL IN EIGEN LAND!

Waarom naar het buitenland gaan als je het buitenlandgevoel naar hier kan brengen?

Met mijn jaren lange ervaring als stylist weet ik bruiloften in diverse sferen en stijlen neer te zetten. Of je nu droomt van een bruiloft op het strand, bij een prachtig landhuis of kasteel, deel jouw wensen en ideeën met mij. Ik zorg ervoor dat jouw gasten het gevoel hebben dat ze op een zeer exclusief feest zijn. Hier in het mooie Nederland!

PUBLICED ON

LET'S CONNECT


 Copyright 2020 © All Rights Reserved 


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren