EVENT & PARTYSTYLING

EVENT & PARTYSTYLING

Trakteer je gasten op een ‘oh en aah’ moment. 

Netwerkbijeenkomst, de opening van een nieuw bedrijf of een open dag. Gelegenheden waarbij het belangrijk is om de gasten professioneel en in stijl te ontvangen. Je krijgt maar één kans voor een verbluffende, eerste indruk. Dan mag een mooie styling zeker niet ontbreken. Prachtig bloemwerk, stijlvol gedekte tafels en wellicht een sfeervol ingerichte loungehoek waar de gasten lekker relaxed kunnen genieten. Met de juiste sfeer voelen de gasten zich thuis.

Er komt veel planning en uitvoering bij een evenement kijken. Maar je hebt geen tijd om alles zelf te regelen. Je hebt geen idee hoe je de lege ruimte om kan omtoveren tot een professionele feestlocatie. Je weet niet hoe je aan materialen kan komen. En hoe krijg je de ballonneboog zo mooi bij de entree?

Schakel AM Styling in. Zo creëer je ruimte op jouw lijst van de nog te regelen zaken. Met mijn jarenlange ervaring in het stylen van bruiloften en zet ik mijn expertise tegenwoordig ook in voor privé- en corporate events. Of je nu een jubileumfeest geeft of lunch met zakenrelaties. Ik maak er een feestje van!

De kosten zijn afhankelijk van het project en de benodige materialen. Om een goede prijsindicatie te geven, kom ik bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Werk je met een budget? Dan zoek ik naar de mogelijkheden binnen dat budget.

BALLONNEN STYLING

Wist je dat ik gek ben op Organic ballondecoratie? Ik vind ze te gek om te maken.

Organic ballondecoratie is tegenwoordig de GROTE trend op het gebied van ballonnen! Diverse soorten ballonnen in verschillende formaten en kleuren worden door elkaar gebruikt, zodat er een organische vorm ontstaat. Een organic ballondecoratie kan extra leuk gemaakt worden door bloemen of groen erin te verwerken. Alle vormen en toepassingen zijn denkbaar en het geeft ook nog eens een sprookjesachtige sfeer.

Wil jij voor jouw product een fantastische lancering met heel veel leuke, en creatieve elementen? Dan is een organic ballonenboog een zeer leuke versiering wanneer je jouw gasten feestelijk wilt ontvangen. Een echte eyecatcher!

En zo zijn er ook andere speciale gelegenheden zoals bridalshower, gender reveal party, verlovingsfeest of verjaardagsfeest die je nog feestelijker kan maken met ballondecoratie.

Uteraard kan ik met jou meedenken over een ontwerp die perfect aansluit bij het evenement of feest. Jouw feest wordt gegarandeerd een succes! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan: info@annmariage.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden?

HET BUITENLANDSGEVOEL IN EIGEN LAND!

Waarom naar het buitenland gaan als je het buitenlandgevoel naar hier kan brengen?

Met mijn jaren lange ervaring als stylist weet ik bruiloften in diverse sferen en stijlen neer te zetten. Of je nu droomt van een bruiloft op het strand, bij een prachtig landhuis of kasteel, deel jouw wensen en ideeën met mij. Ik zorg ervoor dat jouw gasten het gevoel hebben dat ze op een zeer exclusief feest zijn. Hier in het mooie Nederland!

PUBLICED ON

LET'S CONNECT


 Copyright 2020 © All Rights Reserved 


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren