EVENT & PARTYSTYLING

MOOIE MOMENTEN VIER JE IN STYLE!

EVENT & PARTY STYLING

Trakteer je gasten op een ‘ooh en aah’ moment. 

 

Een babyborrel of gender reveal party. Een communie of een sweet 16. Stuk voor stuk feestelijke gelegenheden waarvoor je veel moet regelen. Op het moment suprême wil je dat alles er perfect uitziet. Van de ballonnen tot een mooi gedekte tafel. Vanzelfsprekend volledig passend bij het thema.

 

En zo zijn er ook zakelijke evenementen zoals een netwerkbijeenkomst, de opening van een nieuw bedrijf of locatie of een bedrijfsfeest. Gelegenheden waarbij het belangrijk is om de gasten professioneel en in stijl te ontvangen. Je krijgt maar één kans voor een verbluffende, eerste indruk.

 

Van de leefkeuken tot de in de tuin? En van een fabriek of magazijn tot een professionele evenementenlocatie. Met de juiste styling maak ik van elk thema een beleving. Alle materialen zijn altijd inbegrepen. Je hoeft dus niets zelf te regelen. Zo creëer je ruimte op jouw lijst van - nog te organiseren zaken – en trakteer je jouw gasten op een ‘oh en aah’-moment. Ik verzorg de strik om jouw gelegenheid of feest en maak de beleving van een speciaal, feestelijk moment helemaal compleet.


339-LauraFotostudio-5W1A5001-Wedding

BALONNEN DECORATIE

Wist je dat ik gek ben op Organic ballondecoratie? Ik vind het geweldig om te maken!

Organic ballondecoratie is tegenwoordig de GROTE trend op het gebied van ballonnen! Diverse soorten ballonnen in verschillende formaten en kleuren worden door elkaar gebruikt, zodat er een organische vorm ontstaat. Een organic ballondecoratie kan extra leuk gemaakt worden door bloemen of groen erin te verwerken. Alle vormen en toepassingen zijn denkbaar en het geeft ook nog eens een sprookjesachtige sfeer.

Wil jij voor jouw product een fantastische lancering met heel veel leuke, en creatieve elementen? Dan is een organic ballonenboog een zeer leuke versiering wanneer je jouw gasten feestelijk wilt ontvangen. Een echte eyecatcher!

En zo zijn er ook andere speciale gelegenheden zoals bridalshower, gender reveal party, verlovingsfeest of verjaardagsfeest die je nog feestelijker kan maken met ballondecoratie.

Uiteraard denk ik graag mee over een ontwerp die perfect aansluit bij het evenement of feest. Jouw feest wordt gegarandeerd een succes!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op via contactformulier!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

HET BUITENLANDSGEVOEL IN EIGEN LAND!

Waarom naar het buitenland gaan als je het buitenlandgevoel naar hier kan brengen?

Met mijn jaren lange ervaring als stylist weet ik bruiloften in diverse sferen en stijlen neer te zetten. Of je nu droomt van een bruiloft op het strand, bij een prachtig landhuis of kasteel, deel jouw wensen en ideeën met mij. Ik zorg ervoor dat jouw gasten het gevoel hebben dat ze op een zeer exclusief feest zijn. Hier in het mooie Nederland!

PUBLICED ON

LET'S CONNECT


 Copyright 2020 © All Rights Reserved 


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren