OVER MIJ

MIJN VERHAAL

Net even anders, daar houdt de Surinaams-Indische Annemarie van. ‘Ik ben tevreden als het bruidspaar en de gasten zich op die ene speciale dag bijzonder voelen. Dat vind ik belangrijk.’ En dat bijzondere gevoel weet ze als geen ander over te brengen. Want behalve haar Zuid-Amerikaanse bloed, stroomt er ook passie, gedrevenheid, enthousiasme en creativiteit door haar aders. Tel daarbij op haar positieve energie en een aanstekelijke glimlach en wat je krijgt, is een cocktail vol eigenschappen om je vingers bij af te likken. En ze heet Annemarie. En zij drinkt dan weer graag een Moijto, lekker zoet.  

Hello there, this is me!

Stylen betekent voor mij het creatief vertalen van een liefdesverhaal naar een mooie styling. Wanneer ik een styling van A tot Z mag verzorgen, dan ben ik op mijn best. Van het bedenken van het concept, welke stijl en welke kleuren horen hierbij. Het maken van een moodboard tot en met het aankleden en decoreren van de ceremoniesetting, de dinertafels en de feestlocatie. 


Het allerleukste aan mijn werk als wedding stylist vind ik om jou te inspireren. Ik ben de styliste en het gezicht van AnnMariage Styling. Een enthousiaste en creatieve doener met een grote passie voor styling. Ik word oprecht blij als ik iets kan betekenen voor anderen. Vooral als ik dan zie hoe blij mensen zijn met het resultaat dan krijg ik daar een 'YES' gevoel van. Ken je dat gevoel? Juist! Daar doe ik het voor. En dàgevoel gun ik jou ook. Of het nu thuis is of op een prachtige locatie die misschien wel een bijzondere betekenis voor je heeft.


Daarnaast beleef ik veel plezier aan het aankleden van een netwerkontbijt, lunch of dinertafels, beurstand, event voor een bedrijf of fotoshoots?


"LOVE WHAT YOU DO; DO WHAT YOU LOVE" ♥♥

- Wayne W. Dyer - 

Met de paplepel ingegoten

Annemarie is opgegroeid in Suriname. ‘Met de paplepel ingegoten’ mag dan een typisch Nederlands gezegde zijn, maar dit geldt zeker ook voor Annemarie. Want net als haar ouders is Annemarie een harde werker. Als tiener hielp Annemarie haar ouders bij het plukken en verkopen van o.a. koudeband. Een lange peulvrucht, lijkend op een uitgerekte sperzieboon. Wanneer de peulen eenmaal geplukt en gebundeld waren, was het tijd voor plezier. Bij Annemarie thuis stond te deur altijd open. Niet alleen om te spelen, maar ook om gezellig mee te eten. Haar moeder maakte altijd heerlijke eten. Hier ontstond Annemarie’s liefde voor koken. Niet voor niets droomde ze als klein meisje van haar eettent. Toch bewandelde Annemarie eerst een ander pad. Na haar studie werkte Annemarie voor een overheidskantoor in Suriname. Maar haar meisjesdroom was krachtig en de eettent kwam er jaren later. Met eettent Het Smulhofje heeft Annemarie veel mensen blij gemaakt met lekker eten in een leuke ambiance. En zo is haar ondernemersdrive ontstaan.

En zo begon haar avontuur 


1997 was niet alleen het jaar van Rose DeWitt Bukater en Jack Dawson uit de film Titanic, maar ook van Annemarie. Want het was in dat jaar dat Annemarie met haar gezin naar Nederland kwam. Ze startte haar Nederlandse avontuur in loondienst. Ruim 20 jaar heeft ze bij uiteenlopende grote en middelgrote bedrijven gewerkt. Zij vervulde diverse coördinerende functies. Een rol waarin ze haar organisatorisch en probleemoplossend vermogen kon combineren met een flinke dosis creativiteit. Alles volledig naar wens van haar klanten, want daar krijgt Annemarie energie van.


Ook in die periode was Annemarie naast haar baan druk met andere activiteiten. Zo zette ze haar Surinaams-Indische roots om in de lekkerste gerechten. Voor bedrijfsfeestjes verzorgde ze uitgebreide rijsttafels. Maar wat klein begon, groeide uit tot een uit de hand gelopen hobby. Met een fulltimebaan én een gezin moest Annemarie een keuze gaan maken. 

AnnMariage was geboren


Dat was het moment waarop Annemarie zich ging interesseren voor een rol als weddingplanner. Eind 2012 startte Annemarie met haar opleiding tot weddingplanner, met als doel om bruidsparen te helpen met het organiseren van hun bruiloft. Tijdens de opleiding reisde ze door heel Nederland om een kijkje achter de schermen te nemen bij diverse trouwlocaties. Ze bezocht heel wat trouwbeurzen en netwerkbijeenkomsten. Daar kwam Annemarie al snel in aanraking met de meest interessante leveranciers. Nadat Annemarie haar diploma heeft behaald is ze haar eigen bedijf gestart, genaamd AnnMariage. Een naam die staat voor - net even anders - het moet voor het bruidspaar een dag die niet als alle andere normale dagen zijn, maar net even anders! 

Ruim 3 jaar heeft Annemarie mooie bruiloften mogen organiseren op diverse locaties in Nederland. 


Oh bah! Dat kan beter

Tijdens de mooie bruiloften die zij mocht organiseren, had ze telkens het gevoel dat er iets miste. Haar conclusie: het bruidspaar prachtig, de locatie vaak geweldig, maar de styling veelal teleurstellend. In de woorden van Annemarie: Oh bah! Dat kan beter. Zo is haar passie voor weddingstyling aangewakkerd. Maar waar begin je? Styling, hoe doe je dat? Hoe krijg je een eenheid? Hoe combineer je kleuren en accessoires? Om de fijne kneepjes van het vak te leren volgde Annemarie een aantal stylingworkshops. Hierna heeft ze de stap genomen om haar passie te volgen. Ze heeft een switch gemaakt om zich primaire te richten op styling, en daar is ze nog elke dag blij mee en trots! Stylen, daar is waar haar hart ligt en waar zij echt "HAPPY DE PEPPIE" van wordt. Inmiddels is Annemarie een ervaren stylist die haar perfectionisme omzet in een sfeer die klopt. Als ze over styling praat, dan fleurt ze helemaal op. Ze kan er uren over praten.

Haar stijl is te omschrijven als een mix van creatief, ongedwongen en net even anders. Sfeervol en vol details. Het liefst alles met bloemen! Inspiratie haalt ze uit haar directe omgeving; bos, internet, langs de weg, etalages en in woonwinkels. Maar ook vakanties dragen bij aan haar creatieve ideeën. Al die verschillende stijlen over de hele wereld inspireert Annemarie heel erg en het brengt een hoop creativiteit met zich mee.


Vrijetijd en meer.....

In haar vrije tijd vindt Annemarie het leuk om series of films te kijken en lekker te koken. Ook wandelt ze graag in het bos, en geniet ze van dagjesweg, korte tripjes, maar ook lange vakanties met haar partner. Regelmatig gaat ze ook shoppen met vriendinnen. Haar familie bezoekt ze regelmatig. In haar huis is Annemarie graag bezig om te mixen en te matchen met stijlen, kleuren en materialen. En op zondag? Het liefst slaapt ze door tot 9.00u. Ze begint de dag in haar pyjama op de bank in haar favoriete plek het "jungle hoekje" met haar roze pantoffels in haar voeten en een kop koffie in haar handen. Genieten van de ochtendzon. Koken is nog steeds haar hobby, maar kouseband plukt ze niet meer. Al enkele jaren verdiept ze zich in de kleur van de kousenband – met een N. Dus niet het exemplaar aan de struik, maar dat om het been van de bruid.


Ik heb mijn passie gevonden! Yesss I do... Liefs Annemarie xx 

En wat is jouw verhaal? Daar ben ik benieuwd naar!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

HET BUITENLANDSGEVOEL IN EIGEN LAND!

Waarom naar het buitenland gaan als je het buitenlandgevoel naar hier kan brengen?

Met mijn jaren lange ervaring als stylist weet ik bruiloften in diverse sferen en stijlen neer te zetten. Of je nu droomt van een bruiloft op het strand, bij een prachtig landhuis of kasteel, deel jouw wensen en ideeën met mij. Ik zorg ervoor dat jouw gasten het gevoel hebben dat ze op een zeer exclusief feest zijn.

TE ZIEN OP:

LET'S CONNECT


 Copyright 2020 © All Rights Reserved 


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren