Werkwijze

WERKWIJZE

Weddingstyling? Hoe werkt dit?

 

Omdat elke bruidspaar anders is, is elk bruiloft uniek. Om te beginnen maak ik met jullie een afspraak voor een kennismakingsgesprek, bij voorkeur op de locatie waar jullie gaan trouwen. Zo krijg ik de mogelijkheid om de locatie te bekijken en jullie wensen goed in kaart te brengen.

 

Het eerste kennismakingsgesprek is heel belangrijk. Bij dit gesprek bespreken we al jullie wensen, ideeën en mogelijkheden. We maken ook een schets van hoe de styling van jullie trouwdag er uit zal/kan zien. Ik laat ook altijd wat inspiratie beelden zien, zodat jullie al een eerste indruk krijgen. Het is belangrijk dat we elkaar goed begrijpen. Het eerste gesprek duurt ongeveer 30 - 45 minuten. Deze eerste kennismaking is uiteraard gratis en vrijblijvend.

 

Twee weken daarna krijgen jullie van mij een gepaste offerte. Hierin staan ook de werkwijze en betalingsvoorwaarden vermeld. Wanneer jullie ervoor kiezen om de styling van jullie bruiloft door mij te laten verzorgen, dan ga ik voor jullie aan de slag om de perfecte match tussen meubilair, decoratie, kleur en bloemen te vinden. Ik maak van elke aankleding een warme herinnering, zodat jullie jaren later nog kunnen zeggen: " WoW wat een unieke beleving, alles klopte tot in de details!".

 

Natuurlijk is het altijd mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken via info@annmariage.nl. Graag help ik jullie bij het bedenken van leuke ideeën en het maken van de juiste keuzes voor de styling van jullie huwelijk.

Verhuur materialen! Meer weten?

 

Weten jullie wat jullie willen, maar hebben jullie niet alle decoratiematerialen in huis? AnnMariage beschikt over een ruim assortiment aan stylingmaterialen, zoals: (bruids) stoelen, decoraties, tafellakens, linnenservetten, klein meubilair en vintage items voor styled shoots. Dit ook nog eens aan zeer scherpe prijzen. De materialen worden verhuurt op afhaal of afleverbasis, maar ook kan AnnMariage de styling van jullie bruiloft verzorgen. Hiervoor maak ik graag een offerte op maat. Of zoeken jullie een speciaal iets om jullie bruiloft compleet te maken? Vraag naar het verhuurassortiment.

 

Zijn jullie geïnteresseerd in een offerte? Neem voor de mogelijkheden contact op via mail of het contactformulier.

 

 

Weddingstyliste Annemarie Emod

 

Your Love Story, Your Day, In Style by AnnMariage Wedding Styling!

All Rights Reserved © 2016.